#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

ŞAmpiyonluk için 2007-2008'de ki gibi ona çok ihtiyacımız var.

Emre Güngör ateşlendi!

Sakatlığı nedeniyle uzun süredir verimli olamayan Emre Güngör, Lucas Neill'ın transferini duyunca performansında aşama kaydetti.

Antalya kampının ilk günlerinde takımdan ayrı kalan genç stoper, özellikle son iki günde yapılan çalışmalarda göz kamaştırdı. Takımdaki forvetlere geçit vermeyen Güngör, “Forma rekabetinde ben de varım” mesajı verdi.

Nereden ateslendi ,hastamiz! :D :D :D

Böyle müzmin sakatlardan fayda gelmez. Bir sezon iyi oynadı diye futbolu bırakma yaşına gelene kadar onu bekleyemeyiz. Oynayacaklarsa oynasınlar yoksa gitsinler artık.

Potansiyel var ama sakatlıktan birtürlü göremedik.

Bir pakleye bilsek bu adami,super olur!

Potensiyeli 3 ayda ,20 dak. oynama!

Emre Güngör Sağlam dönecek; ortalık kapaktan geçilmeyecek :2_thumbs_up_-_anima

Emre Güngör Sağlam dönecek; ortalık kapaktan geçilmeyecek :2_thumbs_up_-_anima

Aynen katılıyorum.Bir iyileşse burda atıp tutanları görmek istiyorum.Servet,Neil,Gökhan,Ali Turan,Emre Aşık arasaında potansiyeli en yüksek oynamasını istediğim ilk oyuncu emredir.

Aydında potansiyel var kiralık gitsin diyenler emre hemen gitsin diyorlar.Siz aydında emreden fazla ne gördünüz?Biri sakatlıktan dolayı oynayamıyor diğeri keyfinden.

Aynen katılıyorum.Bir iyileşse burda atıp tutanları görmek istiyorum.Servet,Neil,Gökhan,Ali Turan,Emre Aşık arasaında potansiyeli en yüksek oynamasını istediğim ilk oyuncu emredir.

Aydında potansiyel var kiralık gitsin diyenler emre hemen gitsin diyorlar.Siz aydında emreden fazla ne gördünüz?Biri sakatlıktan dolayı oynayamıyor diğeri keyfinden.[/QUOT/

BIR IYLESSE......................!!Her masal oyle basliyor :evilsmile::evilsmile::evilsmile:

Bir iyileşse ortalık toz duman.. sanki Puyol'dan bahsediyoruz :rolleyes:

Emre Güngör formayı kaptırdı. İstediği kadar iyileşsin 18'e bile zor girer. Sezon sonu da göndeririz.

emre de Galatasaray'a ilaç olacak ya da level atlatacak oyuncu değil.

Songun afrika kupasına gittiği sezon o yarım devrelik performansıyla gayet level atlattırmıştı bize.Topu oyuna sokabilme özellikleri,yerden kesiciliği ve agresifliğiyle oldukça başarılıydı.

Emre yi oyunuyla Servet inde performansını arttırmasını sağlamıştı...

Songun afrika kupasına gittiği sezon o yarım devrelik performansıyla gayet level atlattırmıştı bize.Topu oyuna sokabilme özellikleri,yerden kesiciliği ve agresifliğiyle oldukça başarılıydı.

Emre yi oyunuyla Servet inde performansını arttırmasını sağlamıştı...

Hani şu Leverkusen'in kalemize her gelişi golle sonuçlanan maçın oynandığı sezon. O Galatasaray ile bugünkü Galatasaray arasında çok fark var. Emre den bir-iki gömlek üstün Neill gelmiştir, bundan sonrasını Emre düşünsün. 2008 deki saman alevi söneli çok oldu.

En azından sakatlanmadı.Maç eksiğini kapatması lazım ama.

eger sakatlanmazsa artik defansta sorun yasamayiz ( Ugur, Servet, Sabri, M.Topal, Neill, Emre G, Emre A, Semih)

Sağlam bir maç tamamladı şükür.. İnşallah bir daha sakatlığını görmeyiz..

Bu gelen emrenin ayak sesleri :2_thumbs_up_-_anima

Geri
Üst Alt