#2 Fehmi Emre Güngör

Cevap: #2 Emre Güngör

o hata disinda cok iyi oynadi aslinda emre muthis müdahaleler yapti ama bi hata yapti gol yedik futbolun cilvesi iste

Maç boyunca sadece 1 hata yaptı, onda da gol yedik. Ama bu hata kalıcı değil, geçicidir. Bu maç yapmıştır, diğer maçlar yapmaz. Onun dışında olağan üstü oynadı bu maç. İnanılmaz kritik müdahalelerde bulundu. Süperdi. Çok çok beğendim.

Yaptığı hata dışında mükemmele yakın oynadı.

Her insan hata yapar,büyük kaptan Bülent Korkmazda böyle çok hatalar yapardı ve bence bu akşam gole rağmen süper oynadı ve takımın stoperi Emredir ve olmalıdır.

Yaptığı hatanın bugün yaptığı bütün olumlu işleri sıfırladığını düşünüyorum...

Hatta eksi bile koymuştur..

Kötü oynasan bile bu hatayı yapma be koçum,topu ayağında fazla tutma çalım atma..

deplasman maçlarında emreyi içerdeki maçlarda serveti oynatıyo rijkaard.Sanırım oynama sırası şimdi servete geldi..

iyi topcu bugünde herzamanki gibi iyi oynadı ama yapmaması gereken amatörce yapılmış bi hatayla takımızın geri düşmesini sağladı keşke okadar basitbi hatadan gol yemeseydik çok amatörce bi davranıştı ama genel olarak hatası dışında bence başarılıydı önemli müdalelerde bulundu

Neill'e çok özendi sanırım. Emre'nin olduğu kadar Rijkaard'ın da hatası var.

Neill'e çok özendi sanırım. Emre'nin olduğu kadar Rijkaard'ın da hatası var.

Bana Rijkaard'ın ne hatası var söylermisin?

Adama gereksiz çalım atma mı diyecekti?

Servet'in kaç tane böyle top kaptırdığını gördük sence Servet orda olsa aynı boku yemeyecekmiydi?

Sence Servet, Emre'den daha mı teknik?

Sallamak için sallama birader..

Hatası beni kahretti ama hakkını teslim etmek lazım. Çok kritik müdahaleler yaptı.

Servet'in kaç tane böyle top kaptırdığını gördük sence Servet orda olsa aynı boku yemeyecekmiydi?

Neden Emre oynuyor ? En çok istikrarın olması gereken yerde ha bire değişiklik yapıyor. Niçin ?

Servet'in yapacağını da garanti edemezsin , yapmayacağını da.. O yüzden geçiniz.

Rijkaard defansa gereksiz çalım atma demeyecek de ne diyecek bana bi anlatırmısın :)

futbol takım oyunu değilmi rijkaard adama gereksiz çalım atma tabikide diyecek kulübee maç izlesin diye alınmadı futbolcuların gereksiz amatör davranışlarını tabiide sölicek serwet bence emreden daha kötü ama konuyla ne ilgisi war

Emre hatayı 30da yaptı 90da değil.30. dakikada gol yiyen takım 30'a kadar 3 net pozisyona giren takım 30dan sonra net pozisyon bulamaz mı?Ön liberoda oynayan iki adamı barış ile mustafa ise gol atamaz tabi (kaldı ki onların yerine oynayacak adamlar da beş para etmez)

bir takımın ön liberosu ile savunması arasında her durumda 30 metre fark oluşuyorsa bu takım nasıl pozisyon vermez? millet savunma ile hücum arası mesafeyi 40 metre yapmaya çalışırken bizim savunma ile ön liberolar arası mesafe o kadar düşünün.Bu maçta savunmada oynayanlardan tek caner kötüydü.Ve de barış ile mustafa rezaletti.Kimse faturayı Emre'ye falan çıkarmaya kalkmasın.

futbol takım oyunu değilmi rijkaard adama gereksiz çalım atma tabikide diyecek kulübee maç izlesin diye alınmadı futbolcuların gereksiz amatör davranışlarını tabiide sölicek serwet bence emreden daha kötü ama konuyla ne ilgisi war

Çalım atma demediğini nerden biliyorsun diye sorarlar adama?

Ayrıca Galatasaray'da oynayan adamı teknik direktörün gereksiz çalım atma diye uyarması gerekiyorsa biz bitmişiz

Defansımızda doğru dürüst adam yok Servet veya Gökhan Zan da aynı tür de hataları yapacak kişilikte futbolcular.

Neden Emre oynuyor ? En çok istikrarın olması gereken yerde ha bire değişiklik yapıyor. Niçin ?

Servet'in yapacağını da garanti edemezsin , yapmayacağını da.. O yüzden geçiniz.

Rijkaard defansa gereksiz çalım atma demeyecek de ne diyecek bana bi anlatırmısın :)

Neden Servet oynuyor?

Rijkaard'ın Serveti kesip Emre'yi oynatma düşüncesini herkes biliyor, ki bence çok doğru bir düşünce. Demekki yavaş yavaş alıştırmaya çalışıyor..

Beşiktaş maçında Emre mükemmel oynarken da neden Server oynamıyor istikrar dedin mi?

Servetin yapacağını garanti ediyorum, neden mi ediyorum, aç önceki maçları ve yediği haltları izle babacım.

Son cümlene de cevabımı verdim üstteki mesajımda.

Ayrıca basın toplantılarında ve GStv'de kaç kere dedi, Servete ve defansa basit oyna diyorum diye..

Sende Rijkaard'ın gereksiz çalım atmayın demediğini garanti edemezsin. Konsantrasyon ile alakalı şeyler bunlar, bazen oyuncuya ne söylersen söyle inadına aksini yapabilir.

Çalım atma demediğini nerden biliyorsun diye sorarlar adama?

Ayrıca Galatasaray'da oynayan adamı teknik direktörün gereksiz çalım atma diye uyarması gerekiyorsa biz bitmişiz

arkadaşım galatasaray ne real madrid ne barcelano hatırlatırım biz bu sezona 3 kupa için başladık ve şimdi şampiyonluğu düşünüyoruz.... evet diyecek adama bizzat çalım atmayıda göstericek toptutmayıda topa vurmayıda göstermezsse türiye kupasınıda uefa kupasınıda bıraktığımız gibi ligede havlu atarız işte bunun için göstermeli çalım nasıl atıldığını söylemeli

Geri
Üst Alt