- 3 Temmuz 2012
- 134.930
- 81.593
- 5.198
bu yarısmaya katılmayan bundan sonrakı eurovisiona alınmayacaktır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Muhtemelen ona da katılamayacağım sınavlar yüzündenbu yarısmaya katılmayan bundan sonrakı eurovisiona alınmayacaktır
sivaslı uyeler 1 gun banlanacaktırMuhtemelen ona da katılamayacağım sınavlar yüzünden
@Emrah Yıldırım amir yapar bir güzellik heeea@Can Karabacak katılabılır mı acaba
Beni İzmir'den çıkar bi sevk kağıdı vs. ayarla komisyon parası vereyimMuhtemelen ona da katılamayacağım sınavlar yüzünden
Sivaslı değilim sivasta okuyorum modum. Ayrıca şu sınav stresinde kafa dağıtmak için elimde bir forumum var onu da alacaksın demeksivaslı uyeler 1 gun banlanacaktır
katılmak zorundasın
Şiddete karşıyım Hayricimkatilman gerek heis
pilotaj hatasi yapmayalim
sıvasta okuyan uyeler banlanacaktırSivaslı değilim sivasta okuyorum modum. Ayrıca şu sınav stresinde kafa dağıtmak için elimde bir forumum var onu da alacaksın demek![]()
12 kişiylede zevkli oluyo cundo olmadı 12 kişi ile yaparız bakalım yarına kadar kaç kişi katılacak.forumun #7 ceddi taglendigine gore katilimlar cogalacaktir