2.Geleneksel GSCimbom DayakVision Yarışması l Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav katılmayan katılmasın kardeşim milleteki naza bak keyifli zaman geçirelim diyoruz yarışmaya katılmak zaman isteyen bir durum değil 5 dakkada video seçip yollaycaksın puanlama en fazla yarım saatini alır o yüzden katılmayanları zorlamayın kimsenin nazını çekmek zorunda değiliz değilsiniz.

yav katılmayan katılmasın kardeşim milleteki naza bak keyifli zaman geçirelim diyoruz yarışmaya katılmak zaman isteyen bir durum değil 5 dakkada video seçip yollaycaksın puanlama en fazla yarım saatini alır o yüzden katılmayanları zorlamayın kimsenin nazını çekmek zorunda değiliz değilsiniz.
Sakin ol krdsm

Çok gerginim sürekli evdeyiz aylardır isterseniz yüz yüze uygulamalı yapalım bu işi 1 saat sonra yasak kalkıyor zaten.

tabi tabi yarın 15:00 a kadar süremiz var. en az bi 6 kişi daha katılım yapar.

ENeBiWlXUAEPxq9.jpg

Boks yaptım 3 ay kadar, muay thai yaptım bir sene, karate tekwando ile ilgilendim iki sene, bir sene wing chun eğitimi aldım, lisede ve orta okulda serbest minder güreşinde 1.liklerim oldu il ve bölge bazında ameliyat olana kadar. Ama hiç ring dışında sözlü sataşmaya dahi girmedim. Kavga nedir, nasıl yapılır bilmiyorum. O adrenalini yaşamak nasıl bi duygu bilmiyorum. Birisi beni dövse de rahatlasam.
selamın aleyküm, dayak yemek istemişsiniz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt