- 18 Temmuz 2009
- 81.257
- 227.250
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
muzaffer bey mutlaka kendi dayak videolarınız vardır dilerseniz katılabilirsiniz kendi videolarınızla.selamın aleyküm, dayak yemek istemişsiniz?
bir taşla iki kuş vuracağız başkan
atarızmuzaffer bey mutlaka kendi dayak videolarınız vardır dilerseniz katılabilirsiniz kendi videolarınızla.
selamın aleyküm, dayak yemek istemişsiniz?
hurmetler abi
![]()
Yer kaldıysa üstat yaz beni demuzaffer bey mutlaka kendi dayak videolarınız vardır dilerseniz katılabilirsiniz kendi videolarınızla.
yazdım üstat.Yer kaldıysa üstat yaz beni de
ustad mobeseden su ucan tekmeni buldum onu atacamYer kaldıysa üstat yaz beni de
Valla abi ben geçen yarışmada kendi dayağımızı atıyoruz sanmıştım omzum tam iyileşmemişti bir de kavga ederken kim çekecek bizi diyordum bir de maskeyle ederim gözükmem filan derken kayıtlar bitti. Ben ne bileyim başkalarının dayak görüntülerini attığımızı. Efsane kavgalar var yoksaustad mobeseden su ucan tekmeni buldum onu atacam
tatlı su yarısması bu yaValla abi ben geçen yarışmada kendi dayağımızı atıyoruz sanmıştım omzum tam iyileşmemişti bir de kavga ederken kim çekecek bizi diyordum bir de maskeyle ederim gözükmem filan derken kayıtlar bitti. Ben ne bileyim başkalarının dayak görüntülerini attığımızı. Efsane kavgalar var yoksa
Bir an kimle kavga edeceğim filan bile düşündüm sonra dedim dayak yersem de olur kimsenin günahını almayalım diyetatlı su yarısması bu ya
yigitlik yok bu yarısmada
senle yigit karagoz eslesecekti ustadBir an kimle kavga edeceğim filan bile düşündüm sonra dedim dayak yersem de olur kimsenin günahını almayalım diye![]()
1.82 ve 86 kiloyla devirirdim onu ayrıca çok iyi taş kullanırımsenle yigit karagoz eslesecekti ustad
185 boy 110 kilo
yigid mi taşlayacaksın ya ustad1.82 ve 86 kiloyla devirirdim onu ayrıca çok iyi taş kullanırım
Yok onu deviririm ama genel olarak taşım çok iyidir. Bir ara taşlık alan bulamam diye çantamda taş taşıyordumyigid mi taşlayacaksın ya ustad
ustad taşın modası geceli cok olmadı mı yav yaklasik 3000 yıl kadarYok onu deviririm ama genel olarak taşım çok iyidir. Bir ara taşlık alan bulamam diye çantamda taş taşıyordum![]()
Ne kadar kötü senden hiç beklemezdim kutsallarla dalga geçmeni
Ama kurşun gibi kullanıyorum. Yoksa sustalı, kelebek, tornovida kullandık çok gençken. Onlar yakın ama taş uzaktan etkisiz kılıyorsun sonrası kolayustad taşın modası geceli cok olmadı mı yav yaklasik 3000 yıl kadar
abi taş denince aklıma direkt bilal habeşi geliyo dalga geçme yok!Ne kadar kötü senden hiç beklemezdim kutsallarla dalga geçmeni