2.Geleneksel GSCimbom DayakVision Yarışması l Sonuçlar 20:00'da!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Serkan Sabri

GalataSarayı Efendileri
GalataSarayı Efendileri
maxresdefault.jpg

Evet arkadaşlar ikincisini düzenleyeceğimiz DayakVision yarışması için kayıtlarımız başlamıştır.

Yarışmamızın konsepti futbol sahalarindaki haşin kavgalardir

Katılım 24 kişi ile sınırlıdır ve yarın 15:00 da kayıtlar sona erecektir.

Kayıtlar tamamlandıktan sonra yarışma konsepti açıklanacak ve videolar yarışmacılardan talep edilecektir.

Yarışmamız ödüllüdür.

fsdfsdf.png

PlayList
Puanlama 10-8-6-5-4-3-2-1 şeklinde yapılacaktır.

Son düzenleme:
adayım bu bakteride;

1590505685876.png

Boks yaptım 3 ay kadar, muay thai yaptım bir sene, karate tekwando ile ilgilendim iki sene, bir sene wing chun eğitimi aldım, lisede ve orta okulda serbest minder güreşinde 1.liklerim oldu il ve bölge bazında ameliyat olana kadar. Ama hiç ring dışında sözlü sataşmaya dahi girmedim. Kavga nedir, nasıl yapılır bilmiyorum. O adrenalini yaşamak nasıl bi duygu bilmiyorum. Birisi beni dövse de rahatlasam.

Boks yaptım 3 ay kadar, muay thai yaptım bir sene, karate tekwando ile ilgilendim iki sene, bir sene wing chun eğitimi aldım, lisede ve orta okulda serbest minder güreşinde 1.liklerim oldu il ve bölge bazında ameliyat olana kadar. Ama hiç ring dışında sözlü sataşmaya dahi girmedim. Kavga nedir, nasıl yapılır bilmiyorum. O adrenalini yaşamak nasıl bi duygu bilmiyorum. Birisi beni dövse de rahatlasam.

@Muzaffer Sutcuoglu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt