- 20 Haziran 2009
- 14.961
- 0
- 1.531
Cevap: 2.GSCimbom Eurovision Şarkı Yarışması | Oylarınızı gönderin !
Puanları açıklamak yok.
Puanları açıklamak yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şu olayı açıklığa kavuşturalım bi kere ilk yarışamada en iyi şarkı benimdi zaten.Yarı finalde kimseden puan istemedim 2 gurubunda 1.cisi oldum.Finalde adam bağladım 35 puan fark attım.
İstesem burdada 1. olabilirim ama kasmadım şarkıda aramadım.Zaten en iyi şarkıyı Atakana verdim.

Şu olayı açıklığa kavuşturalım bi kere ilk yarışamada en iyi şarkı benimdi zaten.Yarı finalde kimseden puan istemedim 2 gurubunda 1.cisi oldum.Finalde adam bağladım 35 puan fark attım.
İstesem burdada 1. olabilirim ama kasmadım şarkıda aramadım.Zaten en iyi şarkıyı Atakana verdim.
Düşündürücü :evilsmile:
İstesem burdada 1. olabilirim ama kasmadım şarkıda aramadım.
Yunuscan ilk 5 te yoksun ilk 10 da olma ihtimalin %10 hadi hayırlı traşlar.
Şarkıların derecesine sen mi karar veriyorsun ? Jüri misin ? Eğer öyleysen seni kim seçti? İlk yarışmada saçma sapan puanlarla birinci oldun 35 puan fark attın.
Bu lafından sonra sana puan veren olursa , yanarım vay haline.

bu kesin konuşmalar,iddialı laflar falan,serhat sen misin olm doğru söle![]()
Doğancan benim zaten amacım yokta sende pek puan alamayacaksın bence.İlk 10 da yoksun hatta.