#2 Guillermo Burdisso

ben beğendim ama daha iyi bir rakibe karşı izlemek lazım değerlendirmek için..

ama bence stoperde semih-hakan'da devam etmeliyiz ligde.. hem yabancı kontenjanını çok rahatlatıyor hem de hakan sol ayağıyla geriden oyunu iyi kurabiliyor. tabi sert maçlarda hakan yerine burdisso tercih edilebilir.

ben beğendim ama daha iyi bir rakibe karşı izlemek lazım değerlendirmek için..

ama bence stoperde semih-hakan'da devam etmeliyiz ligde.. hem yabancı kontenjanını çok rahatlatıyor hem de hakan sol ayağıyla geriden oyunu iyi kurabiliyor. tabi sert maçlarda hakan yerine burdisso tercih edilebilir.

hakan stoper oynamaz cok zayif kaliyor gölge presi yapiyor ancak, ama ayaga ve teknigi iyi.

yinede stoperin ilk isi ataklari kesmek !

Hakkında yorumda bulunmak için henüz erken. Ama ilk kademelerde başarılı olmasına rağmen ağır bir stoper. Yani 2.(telafi) kademe şansı düşük gibi. O yüzden pek beğenmedim. Hava toplarında etkili gibi. Ama konuşmak için erken. Eskişehir'e karşı oynarsa daha net bir fikir edinebiliriz.

Hep boyle kemikkıran bi stoperimiz olsun isterdim :asd: Saka bi yana topla oyunu pek iyi olmasa da defansimizda eksik olan sertligi vereceginden oturu katki saglayacagini dusunuyorum.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yil olmus 2014 stoper icin oyun kurmasi o kadar önemli degil deniyor.

Wesley Sneijder´i defansa koyalim o zaman. Oyun kurmasinin kralini yapar ve öylece dünyanin en iyi stoperi olmus olur.

Her oyuncunun belirli bi teknik seviyesinde olmasi gerekir, dogru. Topu sürmek, topu kontrol etmek gibi temel seyler iste.

Ama bi stoper ilk olarak defans´i düsünecek. Hadi bek desen anlarim, bugünün beklerin görevi daha cok orta sahada gibi o yüzden oyunu kurma konusunda iyi olmalari lazim.

Ama bi stoper´in en son gerektigi özellik oyunu kurmak´dir. Dünyanin gelmis gecmis en iyi defans oyunculari oyunu kurmalarindan degil, defansi tas gibi oynadiklarindan efsane oldular. Ha arti olarak oyunu iyi kurmayi biliyorsa, ne mutlu bize ama ilk önce bakacaksin, adamin fizigi nasil, hava hakimiyeti ( inanilmaz derecede önemli ), sertligi nasil vs..

1 maçla iyi oyun kuramıyor demiyelim.

Önünde Selçukla,Sneijderle,Drogbayla,Melo'yla oynarken görelim belki pasın kralını yapcak adam.

25 yaşında ve kısa bir Roma macerasından başka Arjantin dışına çıkarmamış bir oyuncu ne denli beklentileri karşılar soru işareti abisini örnek alırsa ne ala fakat Dany'den ne eksik ne fazlası olmadığını düşünüyorum zaten kiralık ya tutarsa transferi.

üvey evlat havasi var. Biz türkler magdur olanlari severiz, insallah basarili olur.

Tokatspor'a karşı Umut Bulut'ta oynar stoperde. Bu maç değerlendirmek için ölçü değil. Hiç bir yeni transferi bu maç ile değerlendiremezsin. Sadece biraz fikir edinebilirsin.

25 yaşında ve kısa bir Roma macerasından başka Arjantin dışına çıkarmamış bir oyuncu ne denli beklentileri karşılar soru işareti abisini örnek alırsa ne ala fakat Dany'den ne eksik ne fazlası olmadığını düşünüyorum zaten kiralık ya tutarsa transferi.

Dany den daha kötü stoper tanımıyorum yer xüzendeki 1 ci ve 2ci liglerde. Kademe eğitimi olmayan bir üst lig stoperi ilk defa rastladım. Hız -fizik ve ilk hamle güçü ile kîfteleri götürdü dany resmen. Usain bolt 1-2 antrenmana cıksın gu dany den daha iyi stoper olur biraz. Daha hızlı sonucta.

20 saat yolculuktan gelmiş 1 antremana çıkmış sonra tokata gelmiş maça çıkmış ölçü olması imkansız bu maçın

elımızdek stoperlerden sertlıgı agresıf yapısı hava hakımıyetı ıle farklı net...alısınca daha da ıyı olacaktır.malıyetıne baktığında ched ve danyy gıbı pısırık stoperlerden sonra on numara transferdır

Bu adamda tekmeye kafa sokacak hava var, takımın gol yememesi için elinden geleni yapar. İnanıyorum

chedj gibi ruhunu teslim etmiş birine benzemiyor.

mesele fransada yılın adamı olmak değil.

kariyerin boyunca hep ftakımına faydalı çizgide devam edip kendini yukarı taşıyabilmektir.

Dany den daha kötü stoper tanımıyorum yer xüzendeki 1 ci ve 2ci liglerde. Kademe eğitimi olmayan bir üst lig stoperi ilk defa rastladım. Hız -fizik ve ilk hamle güçü ile kîfteleri götürdü dany resmen. Usain bolt 1-2 antrenmana cıksın gu dany den daha iyi stoper olur biraz. Daha hızlı sonucta.

Dany elindekinin kıymetini bilmeyenlerden malesef, biraz beynini kullansa gayet iyi stoper olacdak ama kendini geliştirme konusunda sıfır bu saatten sonrada imkansız fakat bu adamı yollayıp Burdisso gibi kapalı kutu bir oyuncu almak kumar gibi geliyor bana açıkçası.

Geri
Üst Alt