#2 Guillermo Burdisso

Dany elindekinin kıymetini bilmeyenlerden malesef, biraz beynini kullansa gayet iyi stoper olacdak ama kendini geliştirme konusunda sıfır bu saatten sonrada imkansız fakat bu adamı yollayıp Burdisso gibi kapalı kutu bir oyuncu almak kumar gibi geliyor bana açıkçası.

Bir stoperin ilk ve en önemli tarafı kademe anlayışı veya beceresine bakılır. Bu kademe olayı yoksa 5 para etmez . Dany de bonus özelikler var sadece,hız ,fiziki güç ve hamle güçü. Bu özelikleride genelikle coğu taraftarı yanıltıyor ve yanıltı. Fatih terimin ama bunu görmemesi tuhafıma gitmedi değil. Mancini bunu heme çözmüş veya görmüş diyelim. Italian hoca eiye biliriz belki ,o görmeyecekde kim görecek. Bunu futbolda kademe olayını bilen herkez dany in oynadığı 1 macında göre bilir bariz çekilde. Kademe eğitimide bu yaşdan sonra imkansıza yakın bence.

burdissob.jpg

bu teknik ve oyun kurma muhabbeti neyin nesidir.patates tarlasında oynanan bir karşılaşmada ne kadar düzgün pas atabilirse attı.ilk maçtan içine ettiniz adamın yapacağı işin.okudukça sinirleniyorum az pozitif olun.

Tokat çok zayıf rakipmiş.Kimi koysan iyi oynarmıs savunmada.Chedjou tokat değil, barcaya karsı oynadı heralde.Adam yine rezaletti kac tane hata yaptı maçta.Net chedjou dan çok daha iyi bir stoper.Ama süpermi, orasını daha fazla maçını izleyerek karar veririz ancak.

Elimizdeki en iyi pozisyon alan, yerinde hamleleri ile ve kafa toplarında ki başarısı ile en iyi stoperdir desem çok erken mi davranmış olurum.

bugün belki az oynadı ama top tekniği konusunda eksiği olduğunu kabul etmekle birlikte hem savunmada hem de hücumda korner yada serbest vuruşlarda ciddi katkı vereceğini düşünüyorum beğendim:cool:

Sertliği, bire bir mücadeleleri, gücü ve pozisyon alması gayet yerinde. Top tekniği çok ama çok düşük ancak Lugano etkisi yaratabilecek bir ışık gördüm kendisinde. Duran toplarda da etkili bir silah olacaktır.

Sezon sonuna kadar idare eder. Oyun kurmada sıfır gibi.

delikanlı stoper.

lazım olandan

11 oynar

ayrıca gene boş gene boş gayet oyun kurması standrt üstü. attıgı uzun toplar mantıklı ve pozisyon yarattı. ya da ofsayt bişi oldu.

Oyun kurmasını beğendim.Mevcut stoperlere göre iyi diyebiliriz.

Hakem adeta bugün hic ama hic foul olmayan hamlelerine foul verdi ve herifi simdiden ayar etti ülkemize hayirli olsun

Süper Lig icin bicilmis kaftan Burdisso. Sertligi, hava toplarindaki hakimiyeti vs. bizim icin büyük avantaj.

Artik ligde de ilk 11 oynamasi gerekir. Dikkat ettim, ceza sahasinda mutlaka topla bulusuyor duran toplarda.

Tokatspor macinda kafayi vurdu kaleci tuttu, Antalyaspor macinda da golü kacirdi. Rakip icin büyük tehdit olacak.

Artik mutlaka oynamali

semihin yanına sertliği yüksek, kafa toplarına hakim bir stoper gerekiyordu onuda almışlar işte. ligde burdisso iyi gider. chedjoudan her türlü iyidir

Chedjou oynayacagina bu oynasin lig de. Adam iyi sert oynuyor. Severim böyle sert stoperleri. Kac senedir özlüyoruz, duran toplarda ceza sahasinda tehlike yaratan adamlari. Al iste Burdisso tam öyle bir adam. Dün neredeyse gol atiyordu, pozisyonun icinde topu kaybetmisti neredeyse ama pes etmeyip sut atmayi basardi. Yanilmiyorsam Tokat macinda da sert bir kafa vurusunu kaleci cikarmisti. Umarim pazartesi Semih-Burdisso ikilisi oynar stoperde.

Ligde top çıkarması önemli değil çok, Melo genelde çıkartıyor topları.

Ama CL'de baskı yerse sıkıntılı olabilir, ama zeminler de kötü bizde.

Sadece Burdisso değil, birçok oyuncu pas hatası yapıyor bu yüzden.

Geri
Üst Alt