#2 Guillermo Burdisso

Bursa maçinin son saniyesindede gördükki rakipler bizim ceza sahamizda çok kolay kafa vuruyorlar. Eger bu eleman bunlari önleyecek bir stoper ise işimize yarar. Semih'i sag bek yapip yerine Salih veya Ceyhun'un denenmesini görmek isterdim.

Bursa maçinin son saniyesindede gördükki rakipler bizim ceza sahamizda çok kolay kafa vuruyorlar. Eger bu eleman bunlari önleyecek bir stoper ise işimize yarar. Semih'i sag bek yapip yerine Salih veya Ceyhun'un denenmesini görmek isterdim.

Salih kesinlikle stoper denenmeli

Daha Koray da var

Bu dönem kadro yapmanın en zor dönemi olsa gerek

Oyuncu performansları zamanla kimin oynayacağını gösterir

B_c41d6b39d75fa0e0374531731228e781.jpg

Koy Teksas Katliam'ına oynasın. :D

Takımda Melo gibi biri daha olsa diyorduk.Umarım Burdisso Melo gibi biri çıkar.

GM Discovery Cihazımdan Tapatalk İle Gönderildi

Şahsen hiç beklenti yapmıyorum, ne çıkabilir ki bu adamda en fazla. 25-26 yaşında adam.

Arjantin gazetelerinin okuyucu yorumlarına biraz goz gezdirdim de adamlar öyle böyle sallamamış.. halay çekmenin ötesine geçmişler..

Birkaç örnek yorum şöyle:

- biz bu eşekten kurtulduk, artık onlar düşünsün..

- bu adamdan kurtulduğumuza göre tanrı var..

- defol git o... evladı..

Kötü çıkmasını geçtim, inşallah takımda huzursuzluk yaratacak bir karaktersiz değildir.. iyi topçu olmasından vazgeçtim ben..

Kafa topuna çıksa 2-3 kişiyi götürür gibi duruyor. :D

Arjantin gazetelerinin okuyucu yorumlarına biraz goz gezdirdim de adamlar öyle böyle sallamamış.. halay çekmenin ötesine geçmişler..

Birkaç örnek yorum şöyle:

- biz bu eşekten kurtulduk, artık onlar düşünsün..

- bu adamdan kurtulduğumuza göre tanrı var..

- defol git o... evladı..

Kötü çıkmasını geçtim, inşallah takımda huzursuzluk yaratacak bir karaktersiz değildir.. iyi topçu olmasından vazgeçtim ben..

Bizde Dany gidince öyle yaptik ne var yani

Geri
Üst Alt