#2 Guillermo Burdisso

valla ben onu bunu bilmem chelsea maçında kesin sahada olmalı adam tam bir cengaver kafa göz giriyor hiç rakipten korkusu yok. deli cesareti var.

chedjou yu chelsea maçında düşünemiyorum. ay bilmemki girsem ayıpmı olur diyebilir ched reis.

İlk 11 oyuncusu değil. Oynarsa şaşırtır. Chelsea maçında Hakan/Ceyhun, Semih, Chedjou üçlüsünü bekliyorum

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Chedjou diyenler var adam bildiğin ruh hastası maçta çöküyor başkalaşım yaşıyor aptallaşıyor Chelsea maçında canlı bomba olur Burdisso'yu beğendim Semih ile ilk 11 oynamalı...

Bu adam kim,Chelsea maçı kim abi. Adam daha doğru düzgün maça çıkmadı. Kupada oynar. Mancinin istediğine inanmıyorum.Klasik son dakika transferi işte. Crisden öteye gidemez.

Semih zaten banko. Yanındada ligde Gökhan,Avrupada Chedjou oynar.

Daha adamin 4/5 maç oynadigini görmeden çöp etmeyin. Oyuncular hakkinda kanaat oluşturarak kötü yapiyorsunuz. Sirf konuşmuş olmak için takima zarar veriyorsunuz. Lütfen!

Daha lig maçina bile çikmamiş oyuncuyu Chelseaye karşi oynatmak deliliktir...

bu adam rotasyona dahil olur ama Chelsea macinda oynatmak risk olur. Sonucta takimi tanimiyor, avrupa futbolunu bilmiyor. stoperde tecrübe önemli. ben olsam Zani oynatirim. veya Chedjou yu.

Antalya ve karga jimnastikspor maçlarında 90 dakika oynarsa performansına göre Chelsea'ye karşı oynar heralde

Burası antu değil, isimler doğru yazılmalıdır. Buraq nedir ya? Çocuk musun?

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Moderatormusun sana ne? Bu kadar duyarliysan ozelden mesaj atarsin burada artistlik yapmazsin . Ikinciside yillardir yurtdisinda yasiyorum bazen mesaj atarken hizlica dusunmeden k yerine q'yu kullaniriz. Normalde yazdigim mesaji okurum dalginligima denk gelmis yoksa ozenli yazmaya calisiyorum mesajlari imlalara dikkat etmeye calisiyorum.

Moderatormusun sana ne? Bu kadar duyarliysan ozelden mesaj atarsin burada artistlik yapmazsin . Ikinciside yillardir yurtdisinda yasiyorum bazen mesaj atarken hizlica dusunmeden k yerine q'yu kullaniriz. Normalde yazdigim mesaji okurum dalginligima denk gelmis yoksa ozenli yazmaya calisiyorum mesajlari imlalara dikkat etmeye calisiyorum.

Vay konu nereden nereye bağlandı. Bende yurtdışında yaşıyorum, hiç ben öyle yazdım mı?

Frankofon olmayan bir ülkede yaşıyorsan eğer yemezler senin bahaneni. ;)

Geri
Üst Alt