#2 Guillermo Burdisso

Ben burada daha önce dedim bu adam çöp diye. Sonra baktım herkes ilk 11'lere yazmış. İşte çoğunuzun vizyonu bu kadarlık

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Bu takımın bu seneki stoperleri Hakan-Semih'dir.Maceraya gerek yok

Bugünkü maçı da kaybettirdi bize sağolsun.FB'liler şampiyon olursa bu adama dua etsinler.

İlginç bir adam vesselam. Sürekli eli havada. Herkese durması gereken yeri gösteriyor ama kendisi bir türlü durması gereken yerde durmuyor.

Bocalılar giderken arkasından stupid donkey falan diyorlardı buna, haklılarmış

bu akşam itibari ile mancinin ısrarla rholdofoyu isterken burdissoyu son dakika hamlesi ile transfer edenin sayın tulun olduğunu duydum ..

Chedjou is better..

Çok fark yaratacak oyuncu değil sıradan belki Tita'nın pozisyonunda Dany olsa hızından daha fazla verim alabilirdik.

Lan Dany bundan 2-3 gömlek üstün adamdı ne diye gönderdik ???

abartmayın hemen .standart bi performans sergiledi. tita'nın golünde pozisyonunu bozdu ama tita güçlü adam.

Bi maçla asip kesmek istemem ama oyuncu da biraz belli eder kendini bugün cok kötüydü ağır teknik sıfır müdaheleleri fena değil ama hakan i oynatalim en azından kontenjan da yer açılsın

Bu kazmayı alanın futbol aklını karışlıyım.

Topçu felan değil bu adam yediğimiz golde ayağını sokup kornere atamayan stoperi neyleyim..

Daha Titayla mücadele edemeyen adamı Eto'onun karşısına çıkaracaz şaka gibi.

bu adama ve chedjou ya kontenjan harcanacagına vidici alın koray gokhan yeter bu ne bole

Bir daha oynamasına gerek yok. Hatta sezon sonuna kadarki parasını ödeyip hemen postalayalım.

savunmada yabancı kontenjanı boşuna harcanmamalı. bize gerkli bir oyuncu değil. belki rakip baskı kurarsa işe yarar hava toplarında onun dışında yeri yok

Geri
Üst Alt