#2 Guillermo Burdisso

Sirf yabanci diye bunu oynatmak sart degil. Oynat iste almanciyi.

2. lig takımı Tokatspor maçı bu adamın iyi olduğu kanısına varıldı. Mancini'de inanmış sanırım. Ne gerek vardı bugün 11 oynatmaya. Sağlam bir stoper minnacık Tita'yı her şekilde ezerdi. Şekil 1a: Gökhan Zan.

bu adam için kontenjan harcamak mantıksız. bunun yerine semihin yanında balta,gökhan yada koraydan biri oynasın daha iyi

Semih'în yanına Hakan, Gökhan, Koray'dan birini koymalıyız. Hem yabancı kontenjanı da açılmış olur. Eboue ya da Hajroviç'i kullanırız.

Gökhan zandan neyi fazla bu adamın keşke almasalardı birde eto yu sahadan siler diyenler vardı daha titayla baş edemedi etoyu nasıl durduracak bu adam

Şuan için defanstan bekleyeceğim tek şey hızlı olması ve topu oyuna iyi sokması olur. Semih ve Koray hızlı. Ayrıca Koray topu oyuna sokmada başarılı. Biraz takıma alışması lazım. İlla hava topu tecrübe dersek Gökhan Zan'ı oynatırım daha iyi. Chedjou'nun eline su dökemez.

Ben bu kadar yavaş hareket eden birini görmedim topa müdahalede çok yavaş kalıyor gereksiz yere yabancı kontenjanı dolduruyor. Onun yerine koray tercih edilmeliydi. Diarra tita gibi çevresinde çabuk dönen hızlı oyunculara karşı hiçbir şansı yok. Samet hocanın semihi tercih etmemesinin sebebi olabilir burdisso

İlginç bir adam vesselam. Sürekli eli havada. Herkese durması gereken yeri gösteriyor ama kendisi bir türlü durması gereken yerde durmuyor.

bu benimde dikkatimi cekti .

Arkadas sen kendi posizyonuna bak ..takima yeni gelmissin baskalarini yönlerdikmek istiyorsun .Yavas ol biraz

Sirf bu sebepden Melo'nun bir pozisyonda buna yüz verdegini fark ettim.

Zamana ihtiyaci var ama ben umutsuzum bu Psikopattan

+Kariyeri hic ic acici degil.. Ne Boca'da ne de Roma da dogru düzgün forma sansi bulamamis

Agir elestiriye gerek yok ancak buna kaybedilen vakitle korayin kazanilmasini bin kere tercih ederim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Koray oynasın bari, çok iyi oynamasa bile en azından gelişsin adam.

Chedjou bile daha iyi Burdisso'dan bence çok konuda.

İkisine de güvenilmiyor maç içerisinde.

Ümitliydim bu arkadastan, fakat hic isik vermedi, öyle bir dönemdeyiz ki, deneme lüksümüz yok, bir an önce gökhan zan forma giymeli, o da olmuyorsa bi sekilde korayi oraya monte etmeliyiz ki, eboue sag bek oynasin.

Ayağıda berbat , attığı topların istinasız tamamı rakibin atak başlangıcı olarak geri döndü ,

Chelsea maçları için kesinlikle oynatmam boşa kontenjan israfı oldu bu

Ulan ya kayacaksın topa kayacaksın! ya da vücudunu kullanıp topu alacaksın.Dany'nin gözünü seveyim ben.

Berbat bir oyuncu.

Telles dısında berbat bir ara transfer dönemiydi. hepimiz görüyoruz bunu. aferin hoca sana aferin.

Ranocchiaya para harcamayanlar yansın şimdi.

boca taraftarının şimdi neden forumlarda bizimle kafa yaptığını anlıyoruz heralde. adamlar komple sabri burdisso tarafından geldi

anca topu öne şişir sen.

danynin yavaş versiyonu.

böyle ifadeleri pek kullanmayı sevmem ve ilk lig maçında kimseyi eleştirmezdim ama berbat bir oyuncu gerçekten.

Geri
Üst Alt