#2 Guillermo Burdisso

2de hatali klas bi kaleci bu golü yedirtmez.

herkes muslera ouvvv at gözlükle bakiyorlar.

halbuki okadar hatali gol sayisi vark bu sezon.

say say bitmez.

Onu diyorum hatalı ama orada hata yapmasa bile gol olma ihtimali %70'den fazla zaten. Yani direk onun hatası değil. Burdisso'nun da durumu aynı. Top oraya gelene kadar çok bariz bir hata var. Direk saçmalık diyebileceğimiz bir hata.

Yalnız o kadar da değil. Muslera gerçekten üst düzey bir kaleci.

Onu diyorum hatalı ama orada hata yapmasa bile gol olma ihtimali %70'den fazla zaten. Yani direk onun hatası değil. Burdisso'nun da durumu aynı. Top oraya gelene kadar çok bariz bir hata var. Direk saçmalık diyebileceğimiz bir hata.

iyide artik onuda kurtarsin be kardes sampiyon olacaksak sampiyon takimin kaleciysen kurtaracaksin onu dogrudan üstüne geliyor top.

Takım berbatken bir iki oyuncuya yüklenme hastalığı var bu forumda. Top mu oynadık Allah aşkına?

Mobil cihazdan gonderildi

Semih kendini öyle bir kaybetmiş ki adama da kızamıyorum arkadaş.

Hayır hiç almasak bu adamı daha iyiydi, gökhan'dan iyi değil bu adam.

Hayatta belki de bazilarida senin nasil insan formunda toplumumuzda yer edindigini sorguluyordur. Insanlr garip

lafin ardindan Burak Tugcu:
sick41.gif

haziran ayına dönüş biletini şimdiden almak lazım promosyon ucuz olur

o golu nasil yedirdin la BURDIZ .guven sarsildi

Gökhan oynamalı hem daha iyi ve sert ve de kontenjan açılır. Gerçi artık Drogbayı oynatmayarak kontenjanda bir kişilik daha yer açabiliriz.

Sacmalama be. Ilk golde hatasi yok. Semih ve Ceyhun sacmaladi. Ceyhun adam kovalarken Semih in cikmasi nedir hangi kafayla cikti anlamak mümkün degil. Burdisso orda adami indirse penalti ve kirmizi kart olacak.

İndirmeye çok uğraşti da Allahtan Tita düşmedi biraksa kendini penaltiydi tekmeleye tekmeleye kovaladi ama hava toplarina hakim geldi bana.

Bosuna alınmış bir oyuncu, sene sonuna kadar tribünde otursun sonra Arjantin'e postalasinlar.

★★★☆

Ben hala çok da boş biir oyuncu olmadığını düşünüyorum ma yabancı kontenjanını harcayacak kadar değerli mi tabi ki değil..Şu formlarıyla Burdisso ve Drogba için kontenjan harcayacağımıza Eboue-Hajrovic oynasın daha iyi..

Hava toplarında iyi ama bu kadar ağır olabileceğini düşünmemiştim.

Ujfa gibi bir adam bulmak çok mu zor ya? Ne diye uğraşıyoruz böyle abuk subuk adamlarla? Aşırı para vermeden al bir tane 30 yaş üzeri Ujfa tarzı stoper, toparlasın defansı.

Geri
Üst Alt