#2 Guillermo Burdisso

stoper bence hicbir zaman genc alinmamali 22-23 yasinda olmus stoperler var kabul ancak bu adamda onlardan biri degil. Stoper oynadikca tecrubelenir bana gore gokhan zan bile 5 sene oncesine gore cok daha guzel savunma yapiyor yer almasini daha iyi biliyor. Semih stoper yetenekleri cok ust duzey bir oyuncu ancak daha genc oldugu icin bazi hatalar yapiyor 5 sene sonra izleyelim birde semihi. Arjantinden kapali kutu 21-22 yasinda stoper getirmek bence hic akil kari degil. Kaldi ki bu adamin stoper yetenekleri danyden daha iyi degil. Iyi bir stoper ne yapar eder titaya o pozisyonda vurdurmazdi

Bunu defalarca söyledim Ujfa,Cris,Chedjou,Muslera her yeni transferin ilk maçında yada ilk kötü maçından sonra söyledim yine söyleme ihtiyacı hissediyorum bir takımda en zor uyum gösteren mevkiler Stoper ve Kalecilerdir.. Bu iki mevkinin uyumu 4-6 hafta sürer.. İlk maçından adamı asmamak gerekir..Ha kesinlikle tutacak diye birşey var mı? ya da bekleyin uyum sürecini asınca çok iyi olacak diye bir şey var mı? kesinlikle hayır ama beklemek lazım bence, İlk maçından adamı topa koymak saçma ama taraftar profilimizin yapısı böyle açın bakın yeni gelen bütün stoperlere Ujfa dahil Muslera da dahil herkesin ilk hafta yorumlarına boşuna o paralar verilmiş boşuna alınmış vs yorumlarını görürsünüz.. Kimisi kadro uyumu süreci bitince değeri anlaşıldı Ujfa,Muslera gibi kimisinin bize uygun olmadığı anlaşıldı Cris,Ched gibi

Futboldan soğudum adam yüzünden :@ Rüyamda bile gördüm elemanı ya

Ranocchiaya para vermeyenler-bu adamı mascherano getirircesine gururla getirenler s.k.oya haydi.bekletmeyin Burdizi.

Bende beğenmedim ama adam 2 ay oynamamış . Yinede çok yanlış bir transfer ve manciniye stoper istedi almadıkmı hamlesidir resmen.

Birisi cris v.2 dedi burda. Aynı mantık . Idare edecez, zaten hep idare ediyoruz bir yerlerden. Sol bek tamam dedik yılar sonra şimdide sıra stoperde anlaşılan.

Hayal kırıklığı ilk maç için. Ama kızmamak lazım neden kiralık geldiği anlaşılıyor. Alanlar da biliyormuş adamı. Amaç "AL MANCİNİ YETER Kİ KIZMA" imiş....

bu vedat milor tiplinin oynamasina gerek yok. semih balta + 1 zat daha isimizi gorur

bas bas bağırdım stoperi sadece stoper transferi yapmak için almamak lazım diye burdisso boş transfer dany kalsa daha iyiydi samimiyetimle söylüyorum çünkü ağır sadece kafa topu özelligi var bu gökhan zanda chedjoduda var ama dany süratliydi. yani burdisso alınacağına dany kalsa daha iyi olurdu 1-2 maçla yargılamak hatalı olabilir ama ben özelliklerine göre yazdım

Ahaha dany bunun yaninda puyol gibiydi lan bunun beli dönmüyor her seyiyle berbat

Aaaa olur mu cagri mancini transferdende oyuncudanda cok iyi anlar.Simdi seni topa tutar bunlar

bencede biraz haksizlik yapiyor adama.

ama surasi kesin : buna yabanci hakkimizi harcayacak halimiz yok. bjk karsisinda yine bunu oynatip hajroyu tribüne yollarsa mancini iyi sinirlenirim.

iyi ki kiralamisiz. kupada bursa maclarinda oynasin.

Ilk yedigimiz golde pozisyon almasini begendim. Millet uyurken bu adam iki adamin arasina durup pozisyon aldi. Ancak Tita ya müdahale edemedi. Agir oldugundan mi, yeteneksiz oldugundan'mi bilmiyorum. Rakip ceza sahasinda oldukça etkili bir eleman. Dany den yavaş olsada pozisyon alma ve hava hakimiyeti Dany den fazla.

Devre arasinda STOPER alinmaz. Alirsan paraya kiyacaksin. Cünkü kimse iyi stoperi devre arasi makul bir fiyata vermez. Verirse bile iste bunun gibi kiraya verir. Kapasitesi kisitli adam.

Sen koca defansı semıhle burdısso ya ver sonra gel burda ahkam kes

Sabrının telles kademesine gırmekten helak oldu adamlar

Çok kötü bir transfer maceraya gerek yoktu devre arası dany kalsaydı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bekleyelim birkaç maç daha adami öldürdunuz kefenleyip postaladiniz uçak biletini alan bile var..yediğimiz ilk gölde bende hatali buldum hamle yapmakta gecikti

Hava toplarinda iyi göründü bence 2-3 mac sonra daha net konuşmak mümkün.

Lucas Neil ilk lig maçında neydi arkadaş ya. Ondan sonra Ulfa'da öyle. Yani uyum rererörörörö demeye gerek yok. Kumaşı kaliteli, gücü yerinden olan adam kendini belli eder. En azından anlarsın bunda umut var diye. Bu elemanda yok

Geri
Üst Alt