#2 İlkin Aydın (K)

Simge ile birlikte olimpiyat kadrosuna alınmamış. Umarım sebebi sakatlıklardır.

Sakat olmasına rağmen dünyanın en gereksiz organizasyonu için tekerlekli sandalye ile seyahat ettirip bir de o halde sahaya çıkarıp üstüne sakatsın diye kadroya alınmayıp ayıp edilmiştir. Zehra ile Hande'de aynı durumdaydı onlara iyileşmeleri için sağlanan imkan İlkin'e yapılmadı.

Lobisi yetmediği için kadroya alınmadı. Hande ve Zehra'da sakat olmasına rağmen kadroya gayet alındı. Kız 2021 de de hak etmesine rağmen alınmamıştı. Ona bu yapılan için o kadar üzgünümki. Umarım milli takım madalya falan alamaz. İlkin'e yapılan terbiyesizliğinde ötesinde. Kızı sakatken tekerlekli sandalyeyle oradan oraya sürüyüp iyileşmesinede engel oldular.

Senin hakkını yiyenler b.k yesin. 50 tane orta oyuncu var lan takimda

4 tane orta oyuncuya gerek var mı

Eda Beyza Zehra asli

Hatırladığım kadarıyla uzun zamandır olmayan meliha dikeni kadroya alıp ilkini dışarıda bırakıyolar ha. Ben sizin. Umarım tüm maçları kaybedersiniz.

En son sakatti diye biliyorum ilkin hanım en doğrusu @Mete Temiz e danismak
Sakat haliyle iki aydır bütün turnuvalara götürdüler aynı süreçte diğer sakat oyuncuları tedavi ettirdiler işin sonunda tedavi ettirdiklerini olimpiyata götürüp ki onlarında sakatlıkları tam geçmedi İlkin'i ortada bıraktılar baya bir ayıp edildi bence.

Aylardır sakattı bu kız, alınmaması sakatlığı yüzünden zaten.

Dün adi aspor da bir fener propagandası vardı sormayın sinirimdem köpürdüm
neymiş olimpiyatlara en çok oyuncu götüren kulüpmüş ama ne övüyorlar
voleybolda da en çok oyuncu fenerdenmiş vs vs epey bi övdü simgemiydi sunucu neydi

Dün adi aspor da bir fener propagandası vardı sormayın sinirimdem köpürdüm
neymiş olimpiyatlara en çok oyuncu götüren kulüpmüş ama ne övüyorlar
voleybolda da en çok oyuncu fenerdenmiş vs vs epey bi övdü simgemiydi sunucu neydi
Anadoluda yetişmiş olimpiyat sporcularının çoğunu para verip kulübe getiriyorlar çünkü. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında oralara sporcu gönderen pek yok diye biliyorum.

Simge ile birlikte olimpiyat kadrosuna *alınmamış. Umarım sebebi sakatlıklardır.
bizim sozlukte bi renkdasimiz *konuya dair *guncel bir haber girmis :

2024 paris olimpiyatlarında mücadele edecek kadın voleybol milli takımımızın kadrosuna 14.isim olarak eklenmiş. herhangi bir sakatlık durumunda şans bulabilecekmiş.

edit: bilgi için isiey adlı yazarımıza teşekkürler.

--- alıntı ---

sakatlığı nedeniyle ilk açıklanan olimpiyat kadrosunda adı olmayan ilkin aydın, filenin sultanları’nın paris olimpiyat oyunları kadrosuna dahil oldu.

--- alıntı ---
kaynak ; gssozluk nick masteryoda.

saygi ve selamlar .

Geri
Üst Alt