- 3 Haziran 2015
- 56.722
- 65.850
- 4.143
2024 olimpiyatları kadrosuna alınmamis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kötü oyuncu oldugu icin alınmamışsqSimge ile birlikte olimpiyat kadrosuna alınmamış. Umarım sebebi sakatlıklardır.
Sakat haliyle iki aydır bütün turnuvalara götürdüler aynı süreçte diğer sakat oyuncuları tedavi ettirdiler işin sonunda tedavi ettirdiklerini olimpiyata götürüp ki onlarında sakatlıkları tam geçmedi İlkin'i ortada bıraktılar baya bir ayıp edildi bence.En son sakatti diye biliyorum ilkin hanım en doğrusu @Mete Temiz e danismak
Tuğba ve deryadan iyi oyuncu. Lig istatiklerinde bile ligin en iyi smaçörüydüKötü oyuncu oldugu icin alınmamışsq
Anadoluda yetişmiş olimpiyat sporcularının çoğunu para verip kulübe getiriyorlar çünkü. Galatasaray ve Fenerbahçe dışında oralara sporcu gönderen pek yok diye biliyorum.Dün adi aspor da bir fener propagandası vardı sormayın sinirimdem köpürdüm
neymiş olimpiyatlara en çok oyuncu götüren kulüpmüş ama ne övüyorlar
voleybolda da en çok oyuncu fenerdenmiş vs vs epey bi övdü simgemiydi sunucu neydi
bizim sozlukte bi renkdasimiz *konuya dair *guncel bir haber girmis :Simge ile birlikte olimpiyat kadrosuna *alınmamış. Umarım sebebi sakatlıklardır.
kaynak ; gssozluk nick masteryoda.2024 paris olimpiyatlarında mücadele edecek kadın voleybol milli takımımızın kadrosuna 14.isim olarak eklenmiş. herhangi bir sakatlık durumunda şans bulabilecekmiş.
edit: bilgi için isiey adlı yazarımıza teşekkürler.
--- alıntı ---
sakatlığı nedeniyle ilk açıklanan olimpiyat kadrosunda adı olmayan ilkin aydın, filenin sultanları’nın paris olimpiyat oyunları kadrosuna dahil oldu.
--- alıntı ---