2. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

DIYARBAKIRSPOR'un ic saha ve dis saha maclarinda güvenlik önlemi yok mu acaba?

bu ne lan 10 0 nedir daha 60.dk
@Uğur İz

27971.jpg

Yahu çifte standartla ne alakası var. Adamların can güvenliği yok. Ölürlerse ölsünler mi diyorsun yani? Ne ara Orta Doğu ülkesine döndük biz arkadaş.
ne alakası var yahu? merak etme bizimkiler kimseyi öldürmez. adamlar ilk maçta sahaya tribünden söktüğü taşı attı. bizimkiler su atıyor.

Yahu çifte standartla ne alakası var. Adamların can güvenliği yok. Ölürlerse ölsünler mi diyorsun yani? Ne ara Orta Doğu ülkesine döndük biz arkadaş.
İlk maçta benzer durumda olan Bursalı oyunculardı o maçı oynattılar, seyircili bitirdiler. O yüzden bu maç da aynısı olmazsa çifte standart oluyor. İlk maçta oynayan Bursalıların canı can değil miydi? Demek istiyor arkadaş.

Bizim ülkenin insanına her şey müstahak yahu. Sahte milliyetçilikleri bıktırdı beni artık. Umarım teröristin biri futbolculardan birini öldürecek bir hareket yapmaz ne diyeyim. Sahaya bıçak falan fırlatarak PKK'yı bitirdiniz. Hepinizi tebrik ederim.

Bu Serdar Eylik bizim altyapıdan.
Yine bir futbolcu yerde.
Kan çıkmasını bekliyorlar herhalde.

radikalizme hayir

Bizim ülkenin insanına her şey müstahak yahu. Sahte milliyetçilikleri bıktırdı beni artık. Umarım teröristin biri futbolculardan birini öldürecek bir hareket yapmaz ne diyeyim. Sahaya bıçak falan fırlatarak PKK'yı bitirdiniz. Hepinizi tebrik ederim.
sahaya bıçak atan salakların terör destekçilerinden farkı yok benim gözümde. yanlış anlaşılmak istemem. fakat karşı taraf hiç masum değil. yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.

amedspor yapınca halkların kardeşliği rakip takım yapınca faşist TC..maçlarında pkk paçavraları açıp ,terör marşları söylerler,Bursasporlular beyaz toros paylaşmış devlet bize bakmiirr.Amed terör takımı bundan şüphesi olan yoktur sanırım.

sahaya bıçak atan salakların terör destekçilerinden farkı yok benim gözümde. yanlış anlaşılmak istemem. fakat karşı taraf hiç masum değil. yanlış bir şey söylediysem özür dilerim.

Karşı tarafın masum olduğunu söylemiyorum zaten. Ama olayın muhattabı futbolcular değil. O futbolculara bir şey olduğunda sorunlar çözülmeyecek.

Geri
Üst Alt