2. Lig Maçlar ve Analiz Başlığı

Karşı tarafın masum olduğunu söylemiyorum zaten. Ama olayın muhattabı futbolcular değil. O futbolculara bir şey olduğunda sorunlar çözülmeyecek.
Can güvenlikleri konusunda bir problem yaşanmaz. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ama oldu bir kere.

tribün efsane yalnız böyle tribün görmemiştim uzun zamandır

Bu Çekdar Bizim altyapida oynayan torbaci cekdar degil mi ya?

1678020215999.png

Bursa taraftarına başarılar.

Karşı tarafın masum olduğunu söylemiyorum zaten. Ama olayın muhattabı futbolcular değil. O futbolculara bir şey olduğunda sorunlar çözülmeyecek.
Doğru söylüyorsun da bir de adalet diyoruz ya hani. Bursalı topçular ben o durumda oynadım onlar neden aynı durumda oynamıyor derse? Hani nerede adalet? Bu olayların 1. derece sorumluları Amed'li yöneticilerdir, sonra ilk maçı tatil edemeyen doğal olarak bu maçı da oynatmak zorunda kalan TFF'li yöneticilerdir.

Doğru söylüyorsun da bir de adalet diyoruz ya hani. Bursalı topçular ben o durumda oynadım onlar neden aynı durumda oynamıyor derse? Hani nerede adalet? Bu olayların 1. derece sorumluları Amed'li yöneticilerdir, sonra ilk maçı tatil edemeyen doğal olarak bu maçı da oynatmak zorunda kalan TFF'li yöneticilerdir.

Geçmişte yapılan hatayı yeni bir hatayla telafi etmeye çalışmak tam bizim gibi ülkelerde olacak bir şey zaten. Ne diyeyim umarım futbolculara atılan şişelerle bıçaklarla ses bombalarıyla falan PKK sorununu çözmüş olur Bursa taraftarı.

amed'te yedeklerde bizim kiraladigimiz abdussamed de var

Geçmişte yapılan hatayı yeni bir hatayla telafi etmeye çalışmak tam bizim gibi ülkelerde olacak bir şey zaten. Ne diyeyim umarım futbolculara atılan şişelerle bıçaklarla ses bombalarıyla falan PKK sorununu çözmüş olur Bursa taraftarı.
bursa küme düşme hattının 1-2 puan üstünde oradaki olaylı maçı 2-0 kaybetmişler nasıl bi öneri sunuyosun 0-3 amed lehine mi

82' BURSASPOR 2-0 AMED SPORTİF FAALİYETLER

İlk maçta bursaspor futbolcuları sahaya zırhlı araclarla çıktı, amedli oyuncular ellerinde jiletle gezdiler ama tatli şu solucanlarımız her zaman ki gibi üç maymunu oynadı.
Ama şu maçta ki olaylara hemen yok faşizm felan diye bas bas bağırıyorlar samimi değilsiniz

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

bursa küme düşme hattının 1-2 puan üstünde oradaki olaylı maçı 2-0 kaybetmişler nasıl bi öneri sunuyosun 0-3 amed lehine mi

Yahu Vasfi sen yapma bari. Ne dediğimi gayet iyi biliyorsun. Ne alakası var şimdi 3 0'la bilmem neyle. Bana ne Amed'den.

Ne anlatıyorsun arkadaş sen? Bu maç 3-0 hükmen Bursa'yı mağlup etsen bu adaletsizliğim dik alasıdır. O zaman ilk maçta Bursa'nın 3-0 hükmen alması lazımdı. Adamlar küme düşme mücadelesi veriyor. O adamlar o şartlarda oynarken bir yorumun oldu mu çok merak ediyorum? Eminim haberin bile olmamıştır.

Geri
Üst Alt