Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.986
- 26.208
- 2.598
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Can güvenlikleri konusunda bir problem yaşanmaz. Keşke bunlar hiç yaşanmasaydı ama oldu bir kere.Karşı tarafın masum olduğunu söylemiyorum zaten. Ama olayın muhattabı futbolcular değil. O futbolculara bir şey olduğunda sorunlar çözülmeyecek.
Doğru söylüyorsun da bir de adalet diyoruz ya hani. Bursalı topçular ben o durumda oynadım onlar neden aynı durumda oynamıyor derse? Hani nerede adalet? Bu olayların 1. derece sorumluları Amed'li yöneticilerdir, sonra ilk maçı tatil edemeyen doğal olarak bu maçı da oynatmak zorunda kalan TFF'li yöneticilerdir.Karşı tarafın masum olduğunu söylemiyorum zaten. Ama olayın muhattabı futbolcular değil. O futbolculara bir şey olduğunda sorunlar çözülmeyecek.
Doğru söylüyorsun da bir de adalet diyoruz ya hani. Bursalı topçular ben o durumda oynadım onlar neden aynı durumda oynamıyor derse? Hani nerede adalet? Bu olayların 1. derece sorumluları Amed'li yöneticilerdir, sonra ilk maçı tatil edemeyen doğal olarak bu maçı da oynatmak zorunda kalan TFF'li yöneticilerdir.
bursa küme düşme hattının 1-2 puan üstünde oradaki olaylı maçı 2-0 kaybetmişler nasıl bi öneri sunuyosun 0-3 amed lehine miGeçmişte yapılan hatayı yeni bir hatayla telafi etmeye çalışmak tam bizim gibi ülkelerde olacak bir şey zaten. Ne diyeyim umarım futbolculara atılan şişelerle bıçaklarla ses bombalarıyla falan PKK sorununu çözmüş olur Bursa taraftarı.
Biz Tarsus'a kiraladık sezon başında. Tarsus Ocak ayında oraya kiralamış sanki.amed'te yedeklerde bizim kiraladigimiz abdussamed de var
bize sormadan kiralayabiliyorlar mi, sanmiyorumBiz Tarsus'a kiraladık sezon başında. Tarsus Ocak ayında oraya kiralamış sanki.
bursa küme düşme hattının 1-2 puan üstünde oradaki olaylı maçı 2-0 kaybetmişler nasıl bi öneri sunuyosun 0-3 amed lehine mi
Ne anlatıyorsun arkadaş sen? Bu maç 3-0 hükmen Bursa'yı mağlup etsen bu adaletsizliğim dik alasıdır. O zaman ilk maçta Bursa'nın 3-0 hükmen alması lazımdı. Adamlar küme düşme mücadelesi veriyor. O adamlar o şartlarda oynarken bir yorumun oldu mu çok merak ediyorum? Eminim haberin bile olmamıştır.Geçmişte yapılan hatayı yeni bir hatayla telafi etmeye çalışmak tam bizim gibi ülkelerde olacak bir şey zaten. Ne diyeyim umarım futbolculara atılan şişelerle bıçaklarla ses bombalarıyla falan PKK sorununu çözmüş olur Bursa taraftarı.