En azından Kayseri maçında şans bulmasından yanayım, Mariano'nun deplasmanda 1 dakika bile forma giymesine tahammül edemiyorum artık Linnes'de sezona müthiş başlamadı bir şans verip görelim ne kadar hazır veya Galatasaray'da forma giymek için yeterli mi bakalım

Bu adamı sadece yedek otursun diye almadık herhalde

Fizik durumunu toparlarsa sol bek oynar mi?lemina'da sağbekte oynar kanatlara dinamizim katariz?.

Koşarken nefesi kesilmiş gibi

19367f6cc70d44b3ba24f68b20237b81.jpeg

selçuk acayip mutsuz görünüyor lemina ve taylan transferlerinin ardından

Fizik durumunu toparlarsa sol bek oynar mi?lemina'da sağbekte oynar kanatlara dinamizim katariz?.
Fiziğini toparlasa ne olur.
Yeteneksizligi ne olacak?

Top kontrolü en az sabri kadar kötü.
En son oynadığı hazırlık maçını izleyin topla birlikte aut'a nasıl çıktığını gözleriniz ile görün :):)

Sırf transfer yapmak için senelik 1 milyon euro'yu boş yere bu yeteneksize verdik.
Bunun yerine yedekte bir genç çok rahat otururdu.

Fiziğini toparlasa ne olur.
Yeteneksizligi ne olacak?

Top kontrolü en az sabri kadar kötü.
En son oynadığı hazırlık maçını izleyin topla birlikte aut'a nasıl çıktığını gözleriniz ile görün :):)

Sırf transfer yapmak için senelik 1 milyon euro'yu boş yere bu yeteneksize verdik.
Bunun yerine yedekte bir genç çok rahat otururdu.

bu yazdıklarınızı seri için de yazdınız mı yoksa bekleyin sabredelim modunda mısınız.şener iyi oyuncu fiziğini toplasa yeter.feghoulide ilk geldiği gün top kontrol edemiyordu.şener iyi oyuncu fenerde köreldi sadece kendini toplayabilir burda baskı yok.defansif yönü kötü lakin ligde dinamizim katar.şenol güneşte çok istedi bu adamı kör değil heralde fatih hoca ile şenol.

bu yazdıklarınızı seri için de yazdınız mı yoksa bekleyin sabredelim modunda mısınız.şener iyi oyuncu fiziğini toplasa yeter.feghoulide ilk geldiği gün top kontrol edemiyordu.şener iyi oyuncu fenerde köreldi sadece kendini toplayabilir burda baskı yok.defansif yönü kötü lakin ligde dinamizim katar.şenol güneşte çok istedi bu adamı kör değil heralde fatih hoca ile şenol.

Şenol şampiyonluk maçında necipten medet umdu.
Terim'in prensi ise selçuk bey.

Bu sebeple ikisinin de kör olma olasılığı çok yüksek.

Seri,konusunda öyle bir şey yazmadım.
Ondan umutluyum.
Sadece lige alışması gerekiyor.

Şener ise senelerdir kadıköy'de bile isliklanan biri.
Yani orda yapamayan bizde hiç yapamaz.
Velhasil paralar yine uçtu gitti.
Emeği geçenler hayır görmesin.

Üç yabancı bekten hangisi giderse gitsin, alacağı süreyi önemli ölçüde artırıcı etkisi olacaktır. Yeni yerli stoper alınamamış olması da ha keza...

Şener, üst düzey olmasa da çok sırıtmaz diye tahmin ediyorum; futbolcu olduğu bile tartışmalı Tarık ile filan kıyaslamak haksızlık olur. Takımdaki geleceğini, bulduğu sürelerdeki performansı belirleyecektir. Bakıldı ki eldekilerle olmuyor, yerli-yabancı başka oyuncu arayışına girilir; artık ara transferde mi olur, sezon sonuna mı bırakılır, zaman gösterecek...

geçen sene çok az oynadı, 2.sağ bek olacak temposu da yok gözüküyor. Mariano gibi yaşı belli noktada olan adamın yedeği daha hazır olmalı. Linnes'in gitmesi kötü olacak bu yönden.

Bence şöyle olabilir; Nagatomo aslen sağ bek olduğu için onu oraya çekebiliriz. Veya Lemina'da orada gerektiğinde oynadığı için onu koyabiliriz. Şener pek oynamaz gibime geliyor.

geçen sene çok az oynadı, 2.sağ bek olacak temposu da yok gözüküyor. Mariano gibi yaşı belli noktada olan adamın yedeği daha hazır olmalı. Linnes'in gitmesi kötü olacak bu yönden.

Bence şöyle olabilir; Nagatomo aslen sağ bek olduğu için onu oraya çekebiliriz. Veya Lemina'da orada gerektiğinde oynadığı için onu koyabiliriz. Şener pek oynamaz gibime geliyor.

Solbek için Emre-Ömer yeter mi diyorsun?..Üç yabancı bekten biri olmayacak gibi görünüyor; hangisini feda ettiğini anlayamadım. Linnes gitsin diye anladım aslında ama o durumda Nagatomo yine as solbek olarak devam eder...

Son düzenleme:
Solbek için Emre-Ömer yeter mi diyorsun?..Üç yabancı bekten biri olmayacak gibi görünüyor; hangisini feda ettiğini anlayamadım. Linnes gitsin diye anladım aslında ama o durumda Nagatomo yine as solbek olarak devam eder...

hayır. Mariano yokken Nagatomo oynar diye düşünüyorum. Şener fizik olarak iyi değil gibi. Emre-Ömer, Şener'den daha iyi fizik olarak.

Rdash boşa tartışma o üyeyle. Her şeye fikri olup bir şey bilmeyengillerden. Sıkıntılı bir tip.

Geri
Üst Alt