- 1 Ağustos 2014
- 62.918
- 73.175
- 4.218
Donk gibi yeniden canlandırabiliriz
Gerçek anlamda yeni bek transferimiz olur o zaman
Gerçek anlamda yeni bek transferimiz olur o zaman
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Teknik yönden desen katılırdım ama Emre' nin fiziken Şener' den daha üstün olduğu kanaatine nasıl vardığını anlamam mümkün değil. Şener 7-8 aydır oynamıyor desek, Emre son 3 yılda kaç maç oynamış? Hala da sakat bildiğim kadarıyla ki en iyi halleriyle de fiziksel yönden Şener kıyas kabul etmeyecek kadar üstün bir oyuncudur zaten...hayır. Mariano yokken Nagatomo oynar diye düşünüyorum. Şener fizik olarak iyi değil gibi. Emre-Ömer, Şener'den daha iyi fizik olarak.
Bonservis bedeli ödeyececek durumumuz olmadigi icin Antalya'dan Nazim Sangare'yi alamayip bu adami aldik. Beklentim yok ama bir kac mac iyi oynarsa basarili sayarim kendisini. Herhangi bir mevkide bizi ileriye tasiyacak yerli oyuncu alabilecegimizi sanmiyorum. Iyi olanlar yurt disina gidiyor.Teknik yönden desen katılırdım ama Emre' nin fiziken Şener' den daha üstün olduğu kanaatine nasıl vardığını anlamam mümkün değil. Şener 7-8 aydır oynamıyor desek, Emre son 3 yılda kaç maç oynamış? Hala da sakat bildiğim kadarıyla ki en iyi halleriyle de fiziksel yönden Şener kıyas kabul etmeyecek kadar üstün bir oyuncudur zaten...
Ömer' in geçen yılki solbek performansı facia idi. Şimdi fiziken iyi görünüyor, özgüveni de yerinde. Ancak bel bağlanacak bir solbek olmadığını, ta Kayserispor döneminden yakinen biliyorum...
Hemen, şimdi, futbolu bilen Alman sağ bek!!Fiziğini toparlasa ne olur.
Yeteneksizligi ne olacak?
Top kontrolü en az sabri kadar kötü.
En son oynadığı hazırlık maçını izleyin topla birlikte aut'a nasıl çıktığını gözleriniz ile görün
Sırf transfer yapmak için senelik 1 milyon euro'yu boş yere bu yeteneksize verdik.
Bunun yerine yedekte bir genç çok rahat otururdu.
Açıkçası, izlediğim maçlarda Nazım' ı da pek beğenmedim; imkan olsa bile ciddi maliyetle alınmasını istemezdim. AS en kapalı oynayan bir takım; hücum oynamaya çalışan takımlarda dağılır gider bu tip futbolcular...Bonservis bedeli ödeyececek durumumuz olmadigi icin Antalya'dan Nazim Sangare'yi alamayip bu adami aldik. Beklentim yok ama bir kac mac iyi oynarsa basarili sayarim kendisini. Herhangi bir mevkide bizi ileriye tasiyacak yerli oyuncu alabilecegimizi sanmiyorum. Iyi olanlar yurt disina gidiyor.
Affedersin cokta seyimdeydi yaniselçuk acayip mutsuz görünüyor lemina ve taylan transferlerinin ardından
Yerli beklerin birinci görevi en azindan koridorunu iyi kötü kapatmak olmali zaten. Ince isleri yapabileni Türkiye'de fazla tutamayizAçıkçası, izlediğim maçlarda Nazım' ı da pek beğenmedim; imkan olsa bile ciddi maliyetle alınmasını istemezdim. AS en kapalı oynayan bir takım; hücum oynamaya çalışan takımlarda dağılır gider bu tip futbolcular...
Yerli beklerin birinci görevi en azindan koridorunu iyi kötü kapatmak olmali zaten. Ince isleri yapabileni Türkiye'de fazla tutamayiz
Biz transfer etsek bile oynadiginda defansif oynardi. Sag kanatta oynayan yildiz oyuncumuz bile olsa özellikle sezon basinda pek defansa gelmiyor, bunu unutmamak lazim. Mariano da gidiyor ama dönemiyor mesela artik. Bizde bek oynamak su kadro yapisinda en zor is.Bu konuda anlaşamadık hemşehrim...Hücum oynamaya çalışan takımda, asıl defansif yönden sıkıntı yaşar, diyorum Nazım...
Atağa çıkıp çıkmaması değil mevzu; Nazım defansa gömülse de defansif yönden aksayacak bir futbolcu; pozisyon bilgisi, hamle zamanlaması filan net yetersiz. Stoperlerini hiç öne çıkarmayan bir takımda bek oynamakla, oyunu onlar üzerinden kurup sürekli ileri çıkaran bir takımda bek oynamak çok çok farklı şeyler. Belli ki Nazım er ya da geç bir 'büyük' takım forması giyecek ve o zaman göreceğiz çapını, umarım bizim formamız olmaz o giydiği; şimdi ne desek havada kalır...Biz transfer etsek bile oynadiginda defansif oynardi. Sag kanatta oynayan yildiz oyuncumuz bile olsa özellikle sezon basinda pek defansa gelmiyor, bunu unutmamak lazim. Mariano da gidiyor ama dönemiyor mesela artik. Bizde bek oynamak su kadro yapisinda en zor is.
Bence Mariano yerine ligde oynataCak kendisini.Hoca bunu sirf "fener'de kac senedir cl goremedi bizde geldi ilk macta gordu" diye dalga gecmemiz icin oyuna aldi.O kadar mac oynatmayip Cl macinda sahaya salmasi bunu gosteriyor.
Bence Mariano yerine ligde oynataCak kendisini.
Mariano sakatlanmadikca kesmez ama illa ki sakatlanir ilerleyen haftalarda.O zaman Sener oynar
Bakalım. Brugge maçında hiç beğenmedim Mariano dedeyi.Mariano sakatlanmadikca kesmez ama illa ki sakatlanir ilerleyen haftalarda.O zaman Sener oynar