Bu maç bayağı iyi.Mariano'nun yerini de almalı ama genel olarak Mariano'dan iyi olduğunu hala düşünmüyorum.Mariano'nun zirvesi bayağı iyi.Geçen sezon ölü haliyle bile 7 asisti vardı.
%100 haklısın. Şener sürekli oynasa daha çok sövülür.

Takımı sabote eden mariano leşinin yerine oynaması için bu performansı yeterli.

2 maç şener 2 maç mariano dönüşümlü oynasın.

Denizli,Konya,Kayseri,Malatya,Fb,Gencler vs. bunlarin hepsinde kotu top oynayacagimizi soyledim.Sezon baslamadan once bile lige kotu baslama ihtimalimizin yuksek oldugunu soylemistim Aydin'in actigi konuda

Bu sefer ise reaksiyon bekliyorum.Mesela Sener bu maca bayagi motive olacaktir.Ilk defa icerde oynayacak Mariano cezali oldugu icin.Nzonzi,Seri vs milli takima gitmedi yorulmayacaklar ve Terim'den kotu isimlere kesik ve sistem degisikligi bekliyorum.İyi oynayacagiz ama bu ruzgar kisa surecek.Real ve Bjk maclari var sonrasinda cunku.

O mubalaga idi.65-70 arasi olur bence

@İbrahim Gençtürk Bu da Sivas maçı başlığına yazdığım mesaj mesela.Sazan gibi atlamasaydın keşke.

mariano gecen sene nisandan beri ortada yok

Şener birkaç maç formayı alırsa Maryano da dinleneceği için oynadığı maçlarda katkısı yükselecektir.Maryano'nun kötü olmasının bir sebebi de sürekli oynaması.Bu kadar maçı kaldıracak yaşta değil Maryano.

Marianonun bazı özellikleri neredeyse kimsede yok takımda

Şener görevini yerine getiren biri ama oyun zekası ve tekniği Marianonun geride. Öbür bekler içinde de geçerli

Marianonun sıkıntısı temposuz olması

Geldiğinde evet ama şu an Mariano ortaları önünde duran bir oyuncuya çarptırıp dışarı atmasından başka bir haltı yok

Kanadından çok pozisyon yedik. İkisi gol oldu

kanadı çok boş kaldı.

tabi bunda emre mor'un hiç yardım etmemesinin de payı var.

Ilkyari çok iyiydi ama maç eksigi var bariz şekilde.ve iki golde de hatalı.adam kacırdı.sener 2.yari çıkmalıydı.

ilk yarı iyiydi 60 dan sonra yoruldu Emrede yardıma gelmedi maç temposu eksik ama Mariano'dan iyidir

İşte sağ bek.

Geri
Üst Alt