#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
drbruma2.jpg

aslında muslera geldiğinde herkes şüpheliydi renkdaş ama sağolsun taffarel gibi bir adam var orda o çok şey kattı musleraya inkar edilemez

muslera gelirken dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olarak geldi... ve bunu biz demedik... avrupa futbol kamuoyu bunu söyledi... biz de "hade be en iyi 10 kalecisinden biri de bize niye geliyor" dedik... zamanında ribery geldiğinde de aynı şeyi yaptık... fransanın en yetenekli genç oyuncusu olarak gelmişti bize...

kısacası biz bunu hep yapıyoruz :)

muslera gelirken dünyanın en iyi 10 kalecisinden biri olarak geldi... ve bunu biz demedik... avrupa futbol kamuoyu bunu söyledi... biz de "hade be en iyi 10 kalecisinden biri de bize niye geliyor" dedik... zamanında ribery geldiğinde de aynı şeyi yaptık... fransanın en yetenekli genç oyuncusu olarak gelmişti bize...

kısacası biz bunu hep yapıyoruz :)

c.ronoldo brumayı aramıştı...

c.ronoldo amrabatı niye aramıyor :)

bruma farklı bir yapısı var.. tek eksiği fizik olarak kuvvetli olmaktır. gerisi yetenek işidir.

drogba-messi vs gibi adamların işl işi fizik gücüdür. yıkılmamasıdır. bruma bunu becerirse çok iyi bir oyuncu olur...

bruma bi kere fiziki açıdan çok iyi,yıkılmıyo asla...sadece kilo almalı..

bruma bi kere fiziki açıdan çok iyi,yıkılmıyo asla...sadece kilo almalı..

kilo değil, kas yapmalı :) kilo alırsa son seneki arda gib olur. k. çeviremez :)

bruma benim için açı kve net söyleyim. c.ronoldo almaktan ötedir.

1-c.ronoldo zaten biliyorduk, çok büyük yıldızken almak imkansız.

2-bruma isminde yeni bir yıldızı yaratmak ve ilerde dünya piyasısında galataraydan şu miktara geldi demekdir.

ayrıca başkan ve fatih hocanın 3 sene daha burda olması demek?

ilk 10 hedefi koyan fikrin içinde, dışardan 25-30 lara oyuncuya vermek yerine, kendi içinde belki o oyuncu ile dünyada ses getirmek..

Ben Neymara cok benzetiyorum, fizigi olsun, oyun stili olsun, tabi Neymar la kiyaslama yapilmaz da, su ana kadar gordugum bu.

bi izleyebilsek,bi hazırlık maçı yapın looo

aydından önce geldi neden 7 Numara almadı :) bir tane adam akıllı 7 numaramız olsun kardeşim ya :)

Hayırlısı olsun da. söyle bir hazırlık maçında görebilsek kendisini, iyi olur. En bize ribery geldiğinde bu kadar heyecan yapmıştım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt