#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İnşallah bu beklentilerin altında ezilmez kendini geliştirip bize faydalı olur.

Hayırlı olsun. Beklentilerimiz çok büyük. İnşallah beklentimizden daha iyisini ortaya koyar :ka19:

Bu çocuk ilk sezon amrabat gibi olabilir arkadaşlar.

Sakın amrabata yaptıklarınızı buna yapmayın.

Alışır.

İnşallah bu beklentilerin altında ezilmez kendini geliştirip bize faydalı olur.

Taraftar biraz bilincli olmali. Bizim 18 yasindaki cocuklar 2 metre yanindaki adama pas atinca alkisliyorlar sevincten.

Yani Bruma´ya farkli bir muammele yapilmamali. Ona da ayni destek ve sevgi verilmeli.

Cocugun sesi daha yeni yeni kalinlasmaya basliyor ya :) Beklentiler abartilmamali öyle.

Bu sene icin oyunumuza biraz tempo kazandirsa yeter acikcasi. Mac kazandirmasini beklemiyorum.

Bizim taraftarın bir kısmı laftan hiç anlamaz, boş verin. :encouragement:

Taraftar biraz bilincli olmali. Bizim 18 yasindaki cocuklar 2 metre yanindaki adama pas atinca alkisliyorlar sevincten.

Yani Bruma´ya farkli bir muammele yapilmamali. Ona da ayni destek ve sevgi verilmeli.

Cocugun sesi daha yeni yeni kalinlasmaya basliyor ya :) Beklentiler abartilmamali öyle.

Bu sene icin oyunumuza biraz tempo kazandirsa yeter acikcasi. Mac kazandirmasini beklemiyorum.

maç kazandırmasını bekle bence;)

Anadolu topcusu. Feci kazik yedik. Freddy Adu Vol.2

3 aya kalmaz go home bruma, ar yu big pleyir moduna girer taraftar.

''mesela yani ''deseydin sonunda abi,şimdi mehmet pıçak gelir bişey der mazallah

Bizim anadolu kulupleri Bruma gibilerini 200-300bin euroya bulup getiriyor afrikadan . ne luzumu vardi 12 milyon euro para vermenin?

Surat desen yok, teknik desen eh iste, siradan anadolu topcusundaki olan teknik. Takim oyununu zaten bilmez.

Bizim baskan bu sefer bene tokezledi.

Demin ilk antremandan goruntuleri izledim, cok buyuk is yaptik arkadaslar... Bu herifi zor durdururlar 2-3 sene sonra

kemal abi antrenmanda sadece hareketli bruma...farklı bişey görmedim ben...ama bi ara ceyhuna çalım attı :cool-78:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt