- 3 Temmuz 2012
- 139.856
- 88.143
- 5.338
Kara şimşekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Saçmalığın dibine vurmuşsun..Mancini 6-04 yüzünden bu adamı kullanamıyor..Ne taktiği ne disiplini öyle olsa ŞL'de her maça 11 başlatır mı ? Muslera-Melo-Sno-Drogba-Chedjou alternatifsiz...Sol bekteki Balta sakat mecbur Dany oynuyor.. Tabi ki bu şartlarda Bruma kadroya giremez..
Bruma bugun gol atacakmis
kesin bilgi
hacı orada "seçimini" diye bir şey kullanmışım dikkat etmemişsin. ayrıca adamın bankoları arasında yer alsaydı emin ol ne yapar eder oynatırdı.
Ben de diyorum ki bu takımda 2.5 senedir oynayan Melo-Muslera var bu adamlar çok kritik mevkilerde kesemezsin artı defansımız zaten S.O.S veriyor Melo olmasa iyice yalam oluruz...Yedek kalecimiz yok.. Sno ve Drogba'nın oyununu geçtim isimleri yeter Mourinho dahi gelse
Türkiye liginde bu adamları tirbüne yollayamaz... Zan haftalardır sakat elinde kötünün iyisi en sağlam stoper Chedjou onu da kesemezsin.. Sol bekin Balta sakat oraya ya Dany'yi koyuyoruz ya da Sabriyi koyuyoruz..BU sefer de sağ bekte alternatif kalmayınca Eboue oynuyor...
Yani hocanın seçimi diye birşey söz konusu değil kim olsa Bruma'yı mecbur tribüne gönderir..
Ben de diyorum ki bu takımda 2.5 senedir oynayan Melo-Muslera var bu adamlar çok kritik mevkilerde kesemezsin artı defansımız zaten S.O.S veriyor Melo olmasa iyice yalam oluruz...Yedek kalecimiz yok.. Sno ve Drogba'nın oyununu geçtim isimleri yeter Mourinho dahi gelse
Türkiye liginde bu adamları tirbüne yollayamaz... Zan haftalardır sakat elinde kötünün iyisi en sağlam stoper Chedjou onu da kesemezsin.. Sol bekin Balta sakat oraya ya Dany'yi koyuyoruz ya da Sabriyi koyuyoruz..BU sefer de sağ bekte alternatif kalmayınca Eboue oynuyor...
Yani hocanın seçimi diye birşey söz konusu değil kim olsa Bruma'yı mecbur tribüne gönderir..
Maç kaç kaça bitiyormuş?![]()