#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu adamın ne yapmaya çalıştığını biri bana açıklasın. Altyapıdan falan olsa yarın sözleşmesini feshederdik heralde.

İşin gerçeği çok kötüydü :) Gelecek vaadeden oyuncu olmasa ve bu kadar bonservis verilmese silinir giderdi ilk maçtan. Bruma'da hız var da ayağının ayarı yok resmen. Bir pas atıyor hızını ayarlayamıyor. Adam geçecek, topu o kadar kaldırıyor ki araya birileri giriyor. Açıkcası bir Ronaldo falan asla olmaz, kimse kendini kandırmasın. İyi oyuncu olma potansiyeli var ama sürekli oynaması ve fiziğini geliştirmesi gerek.

Mancini sana saygılarımı gönderiyorum

Tskler bitırcıgın için bruma yı

2 hafta oynamayan adamı 90 dakıka sahada tuttun

Adamda top tekniği var da gerisi yok ki. Sürekli oynayacakmış bide gelişmesi için. Çocuk gibi savruluyor yahu ordan oraya nasıl oyanacak her maç.

Bu adam 1 sene sonra yeni Amrabat olur bu gidisle.Turkiyede oyuncu gelistirecek bi sistem yok tam tersi koreltecek bi sistem var..Allah sonunu hayir etsin.

İkinci yarı hiç göremedim Drogba ile beraber ayrıca ikili mücadelelerde sürekli yerde kalıyor fiziğini geliştirmesi lazım

Bir maç oynayıp 1231241 maç oynamazsa böyle olur.Yok Bruma'nın oynamasının kendisi de istiyomuşmuş Mancini efendi. O zaman kesme adamı. Mancini'den çekiceğiz gibi geliyor

fizikden anladığın ne senin. maç mı oynuyormuş 2 maç oynasa fiziği mi gelişecekti saçma bahaneler bulmayın

Antremanda ona kalir aydin bey 4 yildir dunya stari ... Fizi oyniya oyniya maclarda gelisir :) daha 19yasinda .. Ama insallah sezon sonu gider senin gibilerde riera gibi adamlar laik zaten

bir masalda burda sona erdi.çok bilmişler yüzünden.

İskandinav gücünü hepimiz biliyoruz adamların kondisyonu gayet iyi ne yapsaydı? Bruma Bruma diye ölüyorduk harcamayın adamı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt