#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Baya kötüydü. Kopenhag da iyi kapandığı için çalım atmayı gözüne kestiremedi. "Mancini'nin eseri" diyen de maç izlesin, ezbere, artniyetli konuşmasın.

Bruma çok yetenekli ama hala çok ekmek yemesi lazım, mancini üzerine düşerse adam eder diye düşünüyorum, kanatlarda hızlı, çizgiye iniyor, süper orta kesiyor falan da, ceza sahası etrafında, kale karşısındaki etkili pozisyonlarda saçma sapan bi hareketle topu öldürüp atıyor, bazen ne yapmaya çalıştığını kendi de anlamıyor bence, bugün bence burağa pas atacağına kaleye çaksa daha güzel olacaktı, şut çekmekten mi korkuyor anlamadım, bu adamın çok etkili şutlar çıkarması lazım ama nedense denemiyor..

Tam bir lider oyuncu olabilmesi icin daha rahat 2-3 senesi var. Bir günden diger güne büyük oyuncu olunmuyor. Bruma daha cok genc, ögrenecek cok seyi var.

pasları sabri gibi, şutları bazen sabri gibi,ama sabriden net hızlı gibi:cool-78:

Saga da solada gectiginde 2 kisi kapatti zaten kapali savuna etkili olamadi...ilk macta golu erken buldk acik alan buldu normal..bi macta ilah bi macta cok kotu yapma huyumuzdan vazgecelim artik

Brumayi hemen 2-3 kişiyle tutuyorlardi ve ortada oynarken adım attirmadilar. Öğrenecek çok şey var. Doğru yoldasin aslanim.

Kopenhag çok kapanmıştı ortalar da adamlar ceza alanında beklediği için etkili olmadı. Yine de bire bir kaldığı 2-3 pozisyonda rakibini geçti ama maçın başında golü yememiz sebebiyle genelde vasattı. Bir de Fatih Terim dönemindeki gibi özgürlüğü yok gibi geldi zorlamadı pozisyonları basit oynamaya çalıştı son seçenek olarak adam geçmeye falan çalıştı.

İlk geldiğinden kondisyonu yoktur vs oynamıyor diyorduk. Sonra oynayınca bu adam nasıl şimdiye kadar oynamıyor diyorduk. Şimdi de 2 maç oynamadığından fizik gücü,kondisyon vs yetersiz deniliyor. Terslik var bu işte.

Lig maçlarında oynatmayın CLde oynatarak genç bir futbolcunun yetişmesini bekleyeni ilk kez görüyorum abi Juventus, Real tamam tecrübe de bu çocuk kendini Konya'da, Karabük'te gösterecek güven kazanacak ayakları titremeyecek..

Hızlı düşünme konusunda büyük eksiklikleri var.Bir türlü karar veremiyor.

Bunu oynadıkça aşacak,mental olarak gelişecek ama adamı Juve-Kopenhag maçlarında oynatıp dandik Süper Lig takımlarına karsı tribünde tutarsak olmaz.Tam tersine lig maçlarında oynamalı,CL maçlarında yedekte beklemeli.

Düsük seviyeden-Yüksek seviyeye yani.

Emre Çolak ve Amrabat'la bu adamı aynı antrenaman sokarsan olacağı budur..Adam birebir Emre Çolak oyunu oynadı..Moralmen zaten çökmüş çocuk yedek kalmaktan..Mancini el atmalı bu işe dünya yıldızı olacak adamın kariyeriyle oynuyoruz.. Ayrıca Mancini Kondisyon kondisyon diyordu ama Bruma'nın kondisyonu gitgide kötüye gidiyor.. Önceden ayakta kalırdı,çok hızlıydı topu kolay kolay vermezdi şimdi ayakta duracak hali yok gibi..

Ya evet sen ne sanmıştın acaba ? Bir futbolcu hiç oynamadan nasıl kendini geliştirecek söyler misin ?

Bir futbolu oynayarak maç kondisyonu kazanır, takıma alışır ama kendisini geliştirmez. Adam oynayarak mı güçlenecek? Nasıl bi mantık bu? Galatasaray'da oynuyor bu adam Tavşanlı Linyit'te değil.

bruma'nın yeteneklerinden şüphemiz yok ancak dünkü maç benim için hayal kırıklığı oldu... bu kadar kötü beklemiyordum... belki de yapabileceklerini bildiğimiz için bize daha da kötü geliyor... sürekli maç oynama fırsatı bulsa çok daha çabuk güveni gelecek kendine... ayağına top geldiğinde sanki birileri tutuyor... yapabileceği şeyleri de yapmıyor...

Sorun belli, oynamadan bir oyuncu kolay kolay hemen gelişemez.

Dün etkili olmasına imkan yoktu zira en az 2 kişi sırf onu izliyordu hatta zaman zaman 3 kişi önüne geliyordu.

Türkiye'de nasıl bir taraftar var hakikaten akıl alır gibi değil.Kusura bakmayın ceza alır mıyım bilmiyorum ama Türkiye'deki futbol seyircisi dünyadaki uzak ara en aptal topluluk.Rize maçında dünya yıldızı olan adam Kopenhag maçında Amrabat oluyor.Kondisyonu kötü falan değildi.Hepimiz biliyoruz kuzey takımları zaten çok fizikli olurlar,dün da 123 km koştular.Alan bırakmadılar otobüs çektiler kalenin önüne.

Bruma şu an için bir açık alan oyuncusu.Henüz 19 yaşında.Bu kadar dar alanda Messi-Ronaldo gibi oyuncular etkili olur.Zaten dünkü oyunda eğer etkili olsaydı yok artık ebesinin ....... ali sami derdik.Fener maçında yine cayır cayır topunu oynar merak etmeyin...

Ha bir de takımda hızlı oynayacak biri var,Bruma'nın da bu Hollanda'lı arkadaşa ihtiyacı var.Aşırı yavaşız...

Sen adamı oynatma oynatma en krıtık maçta sahaya sürüyorsun

Koy adamı bıraz tempo kazansın

Ceyhun la chedjounun ne farkı var ikiside bırbırını aratmaz

Sneıjder hiç ıdman yapmadan maça çıkıyor

Klube bak hele

Bir futbolu oynayarak maç kondisyonu kazanır, takıma alışır ama kendisini geliştirmez. Adam oynayarak mı güçlenecek? Nasıl bi mantık bu? Galatasaray'da oynuyor bu adam Tavşanlı Linyit'te değil.

Evet bir futbolcu oynayarakta geliştirebilir fiziğini. Yere daha sağlam basar, ayakta kalmayı öğrenir vs.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt