#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu yaşta olan futbolcu oynaması gerek her açıdan gelişmek için. Birde utanmadan düşüş falan var diye yazıp adamı çileden çıkraıyorlar yahu. Herşeyi eleştirin anasını satıyım, bi halt bildiğiniz yok.

kendini tabi ki geliştirecek ama GS brumadan yararlanmak istiyosa.. sürekli oynamalı bruma...

3 haftada bir oynatarak gerizekallık yapıyoruz.

işte yabancı olayı kaldırılsa bile bu yüzden porto gibi ajax gibi olamayız. Alt yapı ve oyuncu gelişimleri için sabır en önemli şeydir.

ne boş yorumlar var

illa her maç iyimi oynaması gerekiyor

yorumları okurken ağladım

İlk geldiğinden kondisyonu yoktur vs oynamıyor diyorduk. Sonra oynayınca bu adam nasıl şimdiye kadar oynamıyor diyorduk. Şimdi de 2 maç oynamadığından fizik gücü,kondisyon vs yetersiz deniliyor. Terslik var bu işte.

taraftarımızın büyük bir bölümü harbi özürlü

bakın şunu diyim buraka attığı topta orda burak tutup gol atsa veya bir şekilde maçı kazansaksaydık ooo bruma reyiz felan diceklerdi burda yenildik ya sallıyolar işte.

Bu adami aldigimizda Portekiz gazetelerinde forumlarinda yorumlara baktim. Birde onlarin bakiş açisindan górmek için. Bir yorumda diyorduki "Türkler sana bizim kadar sabretmez Bruma, kendine yazik edersin".

Bu yaştaki oyuncularin futbolu bir çocugun yeni yürümeye başlamasina benzer. Kendinden büyük yildizlarla oynadigi için bocaliyor belliki. Bruma'dan takimi alip taşimasini beklemek hata olur. Bruma gelecegin yildizi, bugünün degil.

türkiye liginin yetenek katletmede 1 numara olduğunu bilmeden gelmiş reyiz malesef. juveyi bile bozuyordu oyunuyla, dün kopenhagda alıpta bi top süremedi

Kopenhag inanılmaz önlem almış Bruma'nın hızlı koşularına.O yüzden etkisiz kaldı.Ancak Kadıköy'de daha çok boş alan bulacağı için farklı olur.

Hadi kocum bu senin macin olacak, senin o hizin karsisinda defans yapmayi bilmeyen caner pisligi hic bisey yapamaz hallac pamugu gibi atarsin tum fenerin defansini bu macta taraftar senden cok sey bekliyor hadi aslanim

İzleyen varmı bilmiyorum neymar mılan maçında ıpe dızdı mılanları kalecı karsıya kaldı auta attı

Rize maçı geldi aklıma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt