Erdinç Esenkaya
10 Numara!
- 3 Temmuz 2009
- 12.316
- 1.220
- 1.778
oynadığı son 2 maçtan önce 2 hafta oynamadı:redface:
Yani ?
GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ronaldo ile kıyaslamadım.
Ronaldo gibi bir oyuncu olamaz büyük ihtimalle Bruma.
Ama önemli potansiyeli oldugu gercek.
Ve bu potansiyeli işlemek onu sürekli oynatarak ancak yapılabilir.
Şu yönden kıyaslamak istedim. Ronaldo da gökten zembille inmedi.
Bu hale gelmesinde sürekli oynaması ve çok çalışmasının büyük payı var.
Bruma'nın da hem oynaması hemde çok çalışması gerekiyor.
Ama oynatılmazsa elimizde patlar.
Normalde Bruma kurtarıcı oyuncumuz olmaması gerekir.
Ama kadro planlamasında ki sıkıntılar yüzünden en önemli oyuncularımızdan biri konumunda bana göre,ondan iyi kanat oyuncumuz olmadıgı gerçeğini düşünürsek.
Ve üstelik Riera yerine Bruma'nın tercih edilmesi büyük bir hata.
Elbette Bruma da kesilebilir ama bunun mantıklı bir açıklaması olmalı,bana sorarsan bugun yapılanın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.
Yani ?
Bu cocuga fazla baski yapiliyor, ya boyle oyuncular yavas yavas zamanla olacak, 2-3 yil suresi var, her mac bunu banko dusunmeyin..
Yani ?
Bu cocuga fazla baski yapiliyor, ya boyle oyuncular yavas yavas zamanla olacak, 2-3 yil suresi var, her mac bunu banko dusunmeyin..
Dün oynmalıydı tam Bruma'lık maçtı dün.
Git kurtar kendini 5. dunya ulkesinden. Madem hedefin vardi, vietnam, japonya, ukrayna, yunanistan, afrika ulkeleri, gurcistan, ingiltere amator kume, ingiltere 3. ligi, mogolistan, cin gibi ulkelere gitsen daha ii olurdu. benim aklim almiyo bi oyuncu trye niye gelirki (emekliler haric, mesela sneijder, bruma)
5.dünya ülkesinde onu oynatmayan hoca ingiltere den gelmiş mancini.Mantık çerçevesinde yorumlar yapalım.Her fırsatta Türkiye 'ye hakaret etmek için yer arıyorsun.
tr nedir ya hahaha artik Ataturk'un biraktigi Turkiye'den eser yok. Devletin her organi mekanizmasi kokusmus, gorevini yapamamis, basiretsiz bi halde.
gerci ben sadece futbol olarak sevmem tryi ama sen ulke olarak ele alinca bunlarida soyliyim dedim.
yani daha cok ulke degilde cadir, kabile seklinde yonetiliyo tr. Eskisi gibi bi ulke degil artik tr rte sagolsun