#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ronaldo ile kıyaslamadım.

Ronaldo gibi bir oyuncu olamaz büyük ihtimalle Bruma.

Ama önemli potansiyeli oldugu gercek.

Ve bu potansiyeli işlemek onu sürekli oynatarak ancak yapılabilir.

Şu yönden kıyaslamak istedim. Ronaldo da gökten zembille inmedi.

Bu hale gelmesinde sürekli oynaması ve çok çalışmasının büyük payı var.

Bruma'nın da hem oynaması hemde çok çalışması gerekiyor.

Ama oynatılmazsa elimizde patlar.

Normalde Bruma kurtarıcı oyuncumuz olmaması gerekir.

Ama kadro planlamasında ki sıkıntılar yüzünden en önemli oyuncularımızdan biri konumunda bana göre,ondan iyi kanat oyuncumuz olmadıgı gerçeğini düşünürsek.

Ve üstelik Riera yerine Bruma'nın tercih edilmesi büyük bir hata.

Elbette Bruma da kesilebilir ama bunun mantıklı bir açıklaması olmalı,bana sorarsan bugun yapılanın hiç bir mantıklı açıklaması olamaz.

Sürekli oynatıldığı takdirde potansiyeline ulaşır tabi, ama taraftar ondan "kurtarıcı" olmasını beklediği sürece olmaz.

oyuncuyu kazanmak cümelsini neredeyse hic söylemedim ama bu adama sahip cikmaliyiz. su takimda oynamayi hakeden 5-6 adamdan biri.

Bu adam sezon sonu ; " Yetersiz " etiketi ile elden çıkarılır. Sonra gider bir yerde parlar .

Biz burada goygoyunu yaparız aylarca.

bknz; Ribery...

Bu cocuga fazla baski yapiliyor, ya boyle oyuncular yavas yavas zamanla olacak, 2-3 yil suresi var, her mac bunu banko dusunmeyin..

Zihniyet böyle, zannediyorlarki adama 10 milyon verdigimiz icin bize hemen resital sunacak mantik bu. Biz 10 milyonu büyük futbolcu olma potansiyeli ve gelecek yillarda Bruma'dan cok faydalanmak icin ödedigimizi kavrayamiyorlar.

Mancini gelmeden önce Adam takır takır oynuyordu her maçta takımın en iyilerinden biriydi... Ama sağolsun Mancini en kazık maçlarda sahaya sürdü.. En kolay maçlarda 18'e dahi almadı böyle mi adam gelişecek? Böyle mi özgüven kazanacak..

Sonra Real, Juve maçlarında gol kaçırdığı zaman, pas veremediği zaman kızıyoruz.. Kaçıracaksa Sivas da, Karabük de kaçırsın.. Bu maçlar onun kendini gösterebilmesi için önemli maçlar dün rakip ortasahayı boşalttıktan sonra Umut yerine oyuna girseydi maçın şekli ne olurdu? O yavaşlamış Aydın bile dağıtmaya yetti kontralarda..

Mancini geldikten sonra adamın oynadığı maçlar

2 Ekim Juventus

6 Ekim Akhisar (2.yarı girdi)

23 Ekim Kopenhag

5 Kasım Kopenhag

10 Kasım Fener

Oynamadığı maçlar

Karabük

Kayseri

Konya

Sivas

Hakikaten 19 yaşında tecrübesiz bir oyuncu için 10 numara yöntem.. Tecrübesiz bir oyuncu için oynayacağı maçlarda oynamıyor adam.. Sonra birde abartmayın diyenler var.. Adam 15-20 günde 1 maç yapıyor... Ama yeminliyim Real maçında oynatırsa çok ağır söveceğim Mancini'ye bir oyuncu anca böyle köreltilir..

oynadığı son 2 maçtan önce 2 hafta oynamadı:redface:

Yani ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Selçuk,Sneijder,Muslera takımın en iyileri kim dersen artık onlardan birini de 15-20 günde 1 maça çıkar 2 maçta "0" katkı verir Yani..

Bu cocuga fazla baski yapiliyor, ya boyle oyuncular yavas yavas zamanla olacak, 2-3 yil suresi var, her mac bunu banko dusunmeyin..

Sıkıntı burada işte yavaş yavaş kendini geliştirecek olan oyuncunun Karabük de, Kayseri de, Sivas da sahada olması lazım Real de, Juve de değil :)

Hic bir oyuncu öyle arada sirada oynatilmak ile devamli katki gösteremez. Herkez Amrabat´a sövüyor ama adam ayni sorun yüzünden bir türlü devamlilik gösteremiyor. Iki tane adam akilli kanat oyuncumuz var, bir tanesi dünya yildizi potansiyeli olan bir oyuncu. Ama bizde ne yazikki Burak ile Umut gibi santraforlar kanat oynuyor.

Sneijder-Bruma-Amrabat ücgenini devamli bir sekilde oynatsak belki büyük katki alabilirdik. Ama 2 sini harciyoruz öbürü de devamli sakatlanan bir oyuncu.

Git kurtar kendini 5. dunya ulkesinden. Madem hedefin vardi, vietnam, japonya, ukrayna, yunanistan, afrika ulkeleri, gurcistan, ingiltere amator kume, ingiltere 3. ligi, mogolistan, cin gibi ulkelere gitsen daha ii olurdu. benim aklim almiyo bi oyuncu trye niye gelirki (emekliler haric, mesela sneijder, bruma)

Git kurtar kendini 5. dunya ulkesinden. Madem hedefin vardi, vietnam, japonya, ukrayna, yunanistan, afrika ulkeleri, gurcistan, ingiltere amator kume, ingiltere 3. ligi, mogolistan, cin gibi ulkelere gitsen daha ii olurdu. benim aklim almiyo bi oyuncu trye niye gelirki (emekliler haric, mesela sneijder, bruma)

5.dünya ülkesinde onu oynatmayan hoca ingiltere den gelmiş mancini.Mantık çerçevesinde yorumlar yapalım.Her fırsatta Türkiye 'ye hakaret etmek için yer arıyorsun.

Real Madrid maçında ilk 11 oynar,kurtarıcı olması beklenir yine.Bu çocuğa acımaya başladım cidden.Ağız tadıyla bir izleyemedik gitti.

5.dünya ülkesinde onu oynatmayan hoca ingiltere den gelmiş mancini.Mantık çerçevesinde yorumlar yapalım.Her fırsatta Türkiye 'ye hakaret etmek için yer arıyorsun.

tr nedir ya hahaha artik Ataturk'un biraktigi Turkiye'den eser yok. Devletin her organi mekanizmasi kokusmus, gorevini yapamamis, basiretsiz bi halde.

gerci ben sadece futbol olarak sevmem tryi ama sen ulke olarak ele alinca bunlarida soyliyim dedim.

yani daha cok ulke degilde cadir, kabile seklinde yonetiliyo tr. Eskisi gibi bi ulke degil artik tr rte sagolsun

ayrica 1. Sinif ulkeden gelen hocanin oynatamama nedeni, 5. Sinif dunya ulkesi kurali olan 604tur.

tr nedir ya hahaha artik Ataturk'un biraktigi Turkiye'den eser yok. Devletin her organi mekanizmasi kokusmus, gorevini yapamamis, basiretsiz bi halde.

gerci ben sadece futbol olarak sevmem tryi ama sen ulke olarak ele alinca bunlarida soyliyim dedim.

yani daha cok ulke degilde cadir, kabile seklinde yonetiliyo tr. Eskisi gibi bi ulke degil artik tr rte sagolsun

Türkiye'de yaşamıyorsun galiba, çok ezbere yorumlar bunlar.

Bruma yı da oynatmayan Mancini, Türkiye ile alakası yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt