#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TR kupasında oynuyo işte,taşıyo da bizi maçlarda..daha ne saçmalıyosunuz ?

çıkın siz oynayın o zaman kanatta.

Rüzgarin oglu

Bu çocugun gelecegi parlak, bence Drogbanin yerini kapabilir sezonun sonunda. Çok yetenekli, ama bosu bosuna çalim atmaya vazgeçsin. Iyi oynadi, ve daha iyi olmaya basliyor. Maçlarda Brumanin adini görünce maç keyfi 200% oluyor, umarim Mancini onu daha çok maçlarda oynatir.

Çok iyi oynadı. Göndermek yerine, devamlı oynatılmalı.

Bruma niye çıktı anlamadım.

Oyuna iyice ısınmaya basladıgı dakikalardı hemde.

Bu sekilde şans verdikce daha iyi oynamaya baslayacak ama Mancini engelini aşıp oynayabilirse tabi :)

Brumadan önce Amrabat gönderilecek var daha. Ondan sonra Riera.

son vuruşları düzelsin muhteşem olur. Ben bu maçta da beğendim. Gitmesin bir yere biz de oynasın

Yaptığı bir şeyden sonuç alamama gibi bir sıkıntı var Brumanın umarım bu eksik düzelir

Gayet iyidi. Neyin kafasini yasiyorsa bazi arkadaslar?? Direk ilk 11 oyuncusu yapsak suan 2-3 kat daha iyi oynardi, ama gene iyi.

sneijder ile hiç yakın oynamıyor pozisyon gereği biraz yakın oynatsalar sneijder tam brumalık toplar atar yarar gider.neyse kupa maçlarında iyice oynayıp takıma adapte olsun.son vuruş çalışsın bayağı.

Büyük futbolcu olacak böyle devam. Zamanla son pas/vuruşları daha iyi olacak ve güçlenecek bu kesin.

bu herifi göndermeye çalişiyorsunuz nediyim. biz oynatiyoruz işte toto cupta. hem 11 de oynar bu herif. birileri cezali olur oynar. 19 yaşinda herşeyi tam adam gördünüzmü. dursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt