#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma 2013'te aklında ne gibi şeylerin kaldığı ile ilgili soruya, "Yabancı sınırı kuralının değişmesi gerektiğine inanıyorum. Türk halkı tüm kaliteli oyuncuları izleme hakkına sahip olmalı. Benim için 2013 için aklımda kalan bu yabancı kural oldu." cevabını verdi.

inşallah dileği kabul olur da yabancı sınırı kalkar.

Bruma 2013'te aklında ne gibi şeylerin kaldığı ile ilgili soruya, "Yabancı sınırı kuralının değişmesi gerektiğine inanıyorum. Türk halkı tüm kaliteli oyuncuları izleme hakkına sahip olmalı. Benim için 2013 için aklımda kalan bu yabancı kural oldu." cevabını verdi.

Gelmeden önce yabanci kuralindan haberi yoktu gibi geldi bana.

Bruma ve Sneijder kaleye yakın bölgede topla buluşunca heyecan yaratıyorlar cidden. Bu ikisini beraber oynarken seyretmekten mahrum bırakılmayız umarım bir daha. Takıma her anlamda dinamizm katıyorlar.

Her kaybedeceğini sandığım topu saklamayı başardın. Tercih konusundaki mentaliten zamanla oturunca seni kimse tutamayacak zıpır can ;)

Ahim sahim oynamadi tamam, ama hic de fena degildi. Sneijderin, Hamitin, Rieranin ilk geldikleri dönemlerdeki performansini biliyoruz. Melonun gecen sezonun ilk yari performansinida sayabiliriz. Bu cocuk 6-7 mac arka arkaya oynasin, takimin vazgecilmezi olur. Tabi 3-4 mac tribünde otur, 1 mac oynamakla muhtesem bir Performans beklemek sacmalik olur. Brumaya bence cok ihtiyacimiz olacak, cünkü onun tipinde baska oyuncumuz yok.

ilk devre sabriyle ikinci devre balta ile oynamak zorunda kaldı yine de sırıtmadı adam gibi biri olsa yanında çok daha etkili olacağı kesin

şu adam 5 maç üst üste bir oynasa,çok daha farklı olur..oynatamadığımız sürece yararlanamayız..kupa maçlarına damga vuracağına eminim.

Dün iyi oynadı ve asistini yaptı.Burak a açtığı orta güzeldi.Son vuruşlarını ve şutlarını geliştirirse rakip takımlar için kabus olur.

Son vuruslarda ve kaleye yaklastikca heyecan yapiyor cocuk.

Oyun icinde kondusyonunu ayarlayamiyor.

Biraz arka arkaya oynamasi lazim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt