Bu adama Ronaldo'nun Manu'da yakaladığı gibi bir fizik yüklemek lazım. Son vuruşlarındaki sıkıntısı da devamlılık sorunu da hem fizikten. Ronaldo gibi fizik patlaması yaşayacak seviyeye getirirsek kimse duramaz önünde.
Ins birader
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu adama Ronaldo'nun Manu'da yakaladığı gibi bir fizik yüklemek lazım. Son vuruşlarındaki sıkıntısı da devamlılık sorunu da hem fizikten. Ronaldo gibi fizik patlaması yaşayacak seviyeye getirirsek kimse duramaz önünde.
Bizim taraftarlar arasında felaket vizyonsuz cahil adam var.
Geçen forumda biri yazmış '' Şuan galatasarayın oyuncusu değil Amrabat gibi elimizde patladı '' diye.
Arkadaş bu delikanlı daha geçen ay 19 yaşına girdi el insaf.Zaten adamı biz yatırım için aldık.Ha olur olmaz ama adamı ''şimdilik yeterli değil '' diye eleştirmek nasıl bir cahilliktir.Zaten onu bilerek aldık.Biz büyüteceğiz bu arkadaşı inşallah...
Bende çok yazdım... Hala da aynı görüşdeyim. GS ın şu an için topçusu değil. Çok bayılıyorsunuz insanları abartmaya. Duygusal yaklasıosunuz. Biz aldık en iyisi olcak. Biz aldıysak mutlaka iyidir.
Bırakın bu işleri...
Şu ana kadar oynadıgı maçlarda ilk resmi rize maçı hariç hiç bir şey yapmadı. Son erciyes maçıda dahil.Rize maçındada son toplarda ne kadar zayıf kaldıgını gördük.
Halı sahada maç oynanmıyor . GS da mahalle takımı değil .
Potansiyeli var ama üzerine koyarsa. Daha üzerine koymadan birşey vermeden dünya starı yapdınız. Önce bir versin sonra bizde alkış tutalım.
Şutu sıfır. Golcülüğü yok. Fiziği iyi değil ve daha nerde nasıl oynicanı nasıl takım savunması yapacağını bilmiyor.
Topla çok süratli . çalım yeteneği var . Diğer eksiklerini kaparsa harika olur.
Ama kapayabilir mi ? İşde orası mechul. Herkez bir ronaldo bir messi değil üzerine koyarak gitmiyor.
Yattara türkiyeye geldiğinde 23 yasındaydı . İnanılmaz bir teknik harika bir bitiriciliği vardı ne oldu ? Diğer eksiklerini kapayamadan öyle söndü gitti. Ama yattaradan bir video yarat koy youtube izlet yabancı birine ağzı açık kalır kim bu der .
Ama sahada işler öyle olmuyor.
her zaman herşey istediğin gibi gitmiyor.
Bruma biz onu almadan önce sadece ama sadece 15 tane maç yapabilmiş portekiz liginde. Öğreneceği çok şey var.
GS da bu yabancı kısıtlamasında ilk 11 de oynayamaz.
5 yıllık mukavelemiz var. bu yılı gitti. Bence seneyede kiraya vermeliyiz bu yabancı sınırlaması 5+0+2 olursa..
Düzenli oynamalı. Gider tecrübesini kazanır. Eksiklerini kapatır. Gelir GS da banko oynar.
Ama şu an abarttıgınız gibi bir oyuncu değil. Amrabatın geldiği ilk seneden daha fazlasını vermedi bu takıma.
İnşallah olur kendini gelişdirirde bizi uçurur. Ama olmadn olmuş gibi konuşmak . Daha erken diyenlere de vizyonsuz demek . Asıl büyük vizyonsuzluk !
Ya renktaş dediklerinin çoğuna katılıyorum da biz adamı şimdi için almadık.Bir de Gs mahalle takımı değil diyorsun gören de gittin tr amatör liginden topçu aldığımızı zannedecek.Eksiklikleri zaten zamanla kapanacak şeyler.Fizik-şut-oyun görüşü-devamlılık zamanla ve büyüdükçe olacak şeyler.Bu adam saf yetenek,tutarsa geleceğin en önemli oyuncularından olur.
Öyle kolay yetişmiyor Ronaldo'lar Messi'ler.Öyle olacak demiyorum ama yetenek var adamda.Ama zaman gerek.Öyle 1-2 yılda olacak iş de değil..
Kimsenin bu adamı dünya starı yaptığı yok.Bruma'nın olmasına çok var.
Amrabat kadar vermedi demişsin de bu adam asıl kontenjan yüzünden oynayamadı.Oynasaydı eminim epey katkı verirdi zira o olunca ileri çok daha rahat çıkıyoruz.Amrabat epey oynadı üzerinde ısrar edildi.Daha da önemlisi Amrabat yaşında fiziği iyi ve oturmuş bir oyuncu olarak geldi.Oysa Bruma bize geldiğinde daha yeni alt yapıdan çıkmıştı.Bu mukayese çok abes olmuş...
Kısacası eksiklik konusunda haklısın ancak bu adamın katkı vermemesinin en önemli sebebi yabancı sınırı.Adam akıllı oynatamadık.
Hocam söylediklerine katılıyorum. Bruma düşmanı değilim. yeteneği yokda demiyorum.
Sadece senin dediğin gibi bu adamın tecrübesiz ve eksiklerinin oldugunu şu anki haliyle GS da oynayamayacağını tecrübe kazanması için kiralanması gerektiğini söylüyorum.
Onuda şundan söylüyorum 6+0+4 de tribünde oturdugundan.
Seneye 5+0+2 olursa ben o 5 in içine şuanki brumayı hayatta koymam .
yazık olucak tribünde otura otura .
Gitsin arda gibi bir kulüpde pişsin. kendini gelişdirsin.
Eksiklikleri kapamak kolay iş değil . üstüne birde oynayamazsa yerinde sayacak.
Bruma'yı 3-5-2'in sağında oynatmak hangi akla mantığa sığıyor ?