#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu mantığa göre 19 yaşında olan bütün oyuncuların hiç maç oynamaması gerekir.

19 yaşındayken C.Ronaldo da şuan ki fizik durumunda değildi takdir edersen.

18 yaşında ki Adnan Januzaj EPL gibi üst düzey fizik gerektiren bir ligde maçların cogunda oynamıs.

14 maç oynamıs sadece 7 maç kaçırmış.

Bruma ise 7 maç oynamıs :D

Bizim Bruma'ya yaptıgımızı onlar Januzaj'a yapsa o cocugu kaybederler ama adamlar işi biliyor ve onu kazanacaklardır.

Önemli bir yıldızları olacak.

Bruma'yı her maç oynatmasak bile daha cok fırsat vermeliyiz.

Gerisi Bruma'ya kalıyor fiziğini geliştirmesi gerektiği doğru ama.

Fiziğini 21 yaşına kadar gelişmezse o zamana kadar oynatmayacakmıyız yani bu ne sacma bir mantık ben çözemedim kusura bakma.

FT varken Rize ve Antalyaspor maçlarında ucan adam Mancini geldikten sonra neden korkak tavuk gibi oynuyor bunuda kendine sormanı öneririm.

Ayrıca herşeyin en iyisini sen bilmiyorsun kibirli mesajlar yazmazsan sevinirim.

Herşeyin en iyisini ben bilirim diye bir beyanım olmadı, sadece sporcu gelişiminden biraz anlayan yazar zaten bunları.

Januzaj kıyaslaması yapmadan önce aldığı sürelere bakmanı tavsiye ederim. Ve yazdığımı yeniden okumanı. Keza "19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu 90 dakikalık maçta sana yarardan çok zarar verdir." diye bir madde yazmıştım. Bruma'nın oyuna sonradan girmesi gerekli, onun için de yabancı sınırında yer açılması gerek. Arkadaşın yazdığı ise Bruma ilk 11 oynamalı, benim tepkimde bunaydı. Her maç 11 oynayarak oyuncu gelişimi olmaz.

19 yaşındaki oyuncunun maç oynamaktan daha önemli öncelikleri vardır gelişimde.

19 yaşında ve fiziği tam gelişmemiş bir oyuncu maç oynasa bile fiziği yetmediği için istediklerini sahaya vermeyecek bu da onu psikolojik olarak bitirecektir.

19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncunun maç kondisyonu yerine, fizik yüklemesine ihtiyacı vardır.

19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu 90 dakikalık maçta sana yarardan çok zarar verdir.

19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncuya fizik yüklemesi yaparken, aynı zamanda maç oynatamazsın. Eğer oynatırsan fiziğini geliştiremez.

19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu hakkında daha yazmamı ister misin? Yoksa Bruma'nın 19 yaşında ve fiziği gelişmemiş olduğunu kabul edip bu tartışmayı burda bitirelim mi?

oynatacaksin aga onurun dedigi gibi adnan januzaj luke shaw o yasta o fizikle nasil kaldiriyorsa EPL temposunu senin brumanda kaldirir...

Bence doğru biryerde oynuyor. O mevkide oyun içindeki farklı sorumlulukları yapmak zorunda kalarak bunu alışkanlık edinirse güzel olur.

Herşeyin en iyisini ben bilirim diye bir beyanım olmadı, sadece sporcu gelişiminden biraz anlayan yazar zaten bunları.

Januzaj kıyaslaması yapmadan önce aldığı sürelere bakmanı tavsiye ederim. Ve yazdığımı yeniden okumanı. Keza "19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu 90 dakikalık maçta sana yarardan çok zarar verdir." diye bir madde yazmıştım. Bruma'nın oyuna sonradan girmesi gerekli, onun için de yabancı sınırında yer açılması gerek. Arkadaşın yazdığı ise Bruma ilk 11 oynamalı, benim tepkimde bunaydı. Her maç 11 oynayarak oyuncu gelişimi olmaz.

''olduğunu kabul edip bu tartışmayı burda bitirelim mi?''

Son cümlen bana biraz artistik bir cümle gibi geldi neyse. :)

90 dakikadan ziyade sorun hiç oynayamaması bu sekilde bu cocugun elimizde patlayacagını sende biliyorsundur o zaman.

Genç bir oyuncu Mancini'nin yaptıgı gibi kazanılmaz malesef bu cok açık.

30 dk bile olsa her maç süre almalı.

Ayrıca bazı zorluk derecesi düşük olan maçlarda Drogba dinlenebilir.

Bir de hangi maçtı hatırlamıyorum yedekte ceyhun varken chedjou da yedege dahil edildi.

Ceyhun da stoper olarak sonradan girebilirdi.

O maçta hiç değilse yedek olarak Bruma başlayabilirdi.

Mancini ve yardımcısının Bruma hakkında soyledikleri ona olan övgüleri ve yaptıkları çok çelişiyor.

Gittikce iyi oluyor 2-3 seneye yeni ronaldo daha ne istiyorsunuz

Serbest oynamadıgı sürece gelısemez

Cakılı oynadımı istedıklerını yapamıyor

Galatasaray'in Sneijderle en iyi dribling yapabilen oyuncu.

Biraz süre verin, daha ilk sezonu.

birde son vuruşları iyi olsa mükemmel olacak ama bu haliylede güzel

Bu mantığa göre 19 yaşında olan bütün oyuncuların hiç maç oynamaması gerekir.

19 yaşındayken C.Ronaldo da şuan ki fizik durumunda değildi takdir edersen.

18 yaşında ki Adnan Januzaj EPL gibi üst düzey fizik gerektiren bir ligde maçların cogunda oynamıs.

14 maç oynamıs sadece 7 maç kaçırmış.

Bruma ise 7 maç oynamıs :D

Bizim Bruma'ya yaptıgımızı onlar Januzaj'a yapsa o cocugu kaybederler ama adamlar işi biliyor ve onu kazanacaklardır.

Önemli bir yıldızları olacak.

Bruma'yı her maç oynatmasak bile daha cok fırsat vermeliyiz.

Gerisi Bruma'ya kalıyor fiziğini geliştirmesi gerektiği doğru ama.

Fiziğini 21 yaşına kadar gelişmezse o zamana kadar oynatmayacakmıyız yani bu ne sacma bir mantık ben çözemedim kusura bakma.

FT varken Rize ve Antalyaspor maçlarında ucan adam Mancini geldikten sonra neden korkak tavuk gibi oynuyor bunuda kendine sormanı öneririm.

Ayrıca herşeyin en iyisini sen bilmiyorsun kibirli mesajlar yazmazsan sevinirim.

Rize ve Antalya maçlarında çünkü karşısında 3 adam olmuyordu. Bugün çoğu pozisyonda zaten karşısında en az iki veya 3 adam vardı. Bruma'dan beklentiniz habire adam geçip pozisyon yaratması ise daha çok var ona. Biraz sabır.

Rize ve Antalya maçlarında çünkü karşısında 3 adam olmuyordu. Bugün çoğu pozisyonda zaten karşısında en az iki veya 3 adam vardı. Bruma'dan beklentiniz habire adam geçip pozisyon yaratması ise daha çok var ona. Biraz sabır.

Benim Bruma'dan şuan için oyle bir beklentim yok.

Benim için ileride çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli olan genc yetenek Bruma.

Ben Bruma'ya sonuna kadar sabrederim ama Mancini sabretmiyor işte önemli olan taraftarın sabretmesi değil TD sabretmeli.

Mancini ilk yarı itibariyle kolaya kaçtı.

İnşallah yanılırım ama Mancinin kafasında ki taktik 3-5-2 gibi gözüküyor.

Bu taktikte ne Bruma'ya ne de Hajrovic'e yer var.

Umarım ısrarını bırakır 4-2-3-1 taktiğine döneriz.

Malesef vasat bir oyun oynuyor.İyi oyuncu olduğunu hepimiz biliyoruz ama şuanlık yaptığı iş çok az.

Benim Bruma'dan şuan için oyle bir beklentim yok.

Benim için ileride çok iyi bir oyuncu olma potansiyeli olan genc yetenek Bruma.

Ben Bruma'ya sonuna kadar sabrederim ama Mancini sabretmiyor işte önemli olan taraftarın sabretmesi değil TD sabretmeli.

Mancini ilk yarı itibariyle kolaya kaçtı.

İnşallah yanılırım ama Mancinin kafasında ki taktik 3-5-2 gibi gözüküyor.

Bu taktikte ne Bruma'ya ne de Hajrovic'e yer var.

Umarım ısrarını bırakır 4-2-3-1 taktiğine döneriz.

Mancini takım için faydalı olacağını düşündüğü oyunu oyuncuları oynatıyor. Burada ki herkes Mancini'de dahil Bruma'nın ne kadar yetenekli ve ileride iyi bir oyuncu olabileceğini biliyor ama daha 19 yaşında ve skora direk katkısı 0 neredeyse. 6 yabancı kısıtlaması olan bir ligde de sürekli oynatamıyor işte Bruma'yı.

Bruma kendisi söyledi zaten Mancini'nin onunla konuştuğunu ve sınırlamadan dolayı sürekli oynatamadığını. Yoksa bende istiyorum Bruma'yı izlemek ve heyecanlanıyorum.

iyi oyuncu stili ve sürati hosuma gidiyor ancak biraz guclenmesi lazim birde ortalarini gelistirebilse cok daha iyi oyuncu olacagini dusunuyorum

Bruma oyunumuza daha çok girmesi lazim, daha çok paslaşma ve zaman zaman şutde atmasi lazim.

Mancini 3-5-2 ancak CLde oynamak ister Ligde kaç kez 4-2-3-1 oynadik.

BEN 4-2-3-1 SİSTEMİNDE OYNAMAMIZI İSTERİM, HATTA KANADA İLK ÖNCE BU ARKADAŞIN ADINI YAZARIM. AMA SEMİH GİZLİDEN 3-5-2 OYNAYACAĞIMIZI BELLİ ETTİ. O YÜZDEN İŞİ ZOR. UMARIM ALDIĞI FIRSATLARI İYİ OYNAYARAK DEĞERLENDİRİR VE 3-5-2DEN TAMAMEN VAZGEÇERİZ.

Brumayı Mancini 3-5-2 nin sağı yapmak istiyor ama bunu yapmak bana göre Brumanın yeteneklerini köreltir. Bruma 4-3-3 solu olursa bana göre yeteneklerini gösterir. Bu messiyi sol açık oynatmak gibi birşey. Manciniden şu kadroyu ne zaman çıkaracak merakla bekliyorum:

Selçuk Melo

Sneijder

Hayroviç Bruma

Drogba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt