- 15 Nisan 2010
- 21.548
- 5.674
- 1.858
Bu mantığa göre 19 yaşında olan bütün oyuncuların hiç maç oynamaması gerekir.
19 yaşındayken C.Ronaldo da şuan ki fizik durumunda değildi takdir edersen.
18 yaşında ki Adnan Januzaj EPL gibi üst düzey fizik gerektiren bir ligde maçların cogunda oynamıs.
14 maç oynamıs sadece 7 maç kaçırmış.
Bruma ise 7 maç oynamıs
Bizim Bruma'ya yaptıgımızı onlar Januzaj'a yapsa o cocugu kaybederler ama adamlar işi biliyor ve onu kazanacaklardır.
Önemli bir yıldızları olacak.
Bruma'yı her maç oynatmasak bile daha cok fırsat vermeliyiz.
Gerisi Bruma'ya kalıyor fiziğini geliştirmesi gerektiği doğru ama.
Fiziğini 21 yaşına kadar gelişmezse o zamana kadar oynatmayacakmıyız yani bu ne sacma bir mantık ben çözemedim kusura bakma.
FT varken Rize ve Antalyaspor maçlarında ucan adam Mancini geldikten sonra neden korkak tavuk gibi oynuyor bunuda kendine sormanı öneririm.
Ayrıca herşeyin en iyisini sen bilmiyorsun kibirli mesajlar yazmazsan sevinirim.
Herşeyin en iyisini ben bilirim diye bir beyanım olmadı, sadece sporcu gelişiminden biraz anlayan yazar zaten bunları.
Januzaj kıyaslaması yapmadan önce aldığı sürelere bakmanı tavsiye ederim. Ve yazdığımı yeniden okumanı. Keza "19 yaşında ve fiziği gelişmemiş bir oyuncu 90 dakikalık maçta sana yarardan çok zarar verdir." diye bir madde yazmıştım. Bruma'nın oyuna sonradan girmesi gerekli, onun için de yabancı sınırında yer açılması gerek. Arkadaşın yazdığı ise Bruma ilk 11 oynamalı, benim tepkimde bunaydı. Her maç 11 oynayarak oyuncu gelişimi olmaz.