#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni ronaldo falan dedik ama mancini kendisinden yeni cafu yapacak herhal

Çeptalk

17 yıl kullanalım sonra iyi bir fiyata indiana pacersa satalım

Brumayı Mancini 3-5-2 nin sağı yapmak istiyor ama bunu yapmak bana göre Brumanın yeteneklerini köreltir. Bruma 4-3-3 solu olursa bana göre yeteneklerini gösterir. Bu messiyi sol açık oynatmak gibi birşey. Manciniden şu kadroyu ne zaman çıkaracak merakla bekliyorum:

Selçuk Melo

Sneijder

Hayroviç Bruma

Drogba

defansıda yazsaydın (:

muslera

sabri semih gökhan hakan

selçuk melo

hajrovic sneijder bruma

drogba

Kiralansa daha iyi olacak gibi sanki.Hollanda filan iyi olur hem kendini gelistirir hem ozguvenini toparlar ,bizde ne olacagi belli degil simdilik.

Bruma ilk oynadığı 2 maçta çok iyi oynamıştı Antalya ve Rize olması lazım harika oynamıştı. Çok gariptir o kondisyonu şuan yok. Adam bize hazır halde gelmiş bizde salmış gibi görünüyor. Önümüzdeki sezon daha faydalı olacağı kesin çünkü Mancini kadroyu onunda oynayabileceği şekilde ayarlayacaktır.

İlk geldiğine göre çok daha iyi oynuyor güçlendikçe daha iyi olacak.

5 maç üst üste oynasa ne olduğunu göreceğiz aslında.Ancak bir türlü şans bulamıyor bu yabancı kontenjanı yüzünden.Bulması da çok zor gerçekten.Yoksa hem Bruma'ya hem de Mancini'ye güveniyorum.

sözleşmesini dondururuz uzun süre sakat kalacaksa

umarım ciddi değildir tabi

Çeptalk

Topu alıyor hep tek farkındamısınız? biri bos kosu yapmıyor yukarı doğru :)

Bu çocuğu eleştirenler, "18 yaşında neydim ?" diye bir sormalılar bence. Futbol açısından demiyorum tabi. Her manada. 18 yaşından bu yana katettikleri aşamayı bir hesap etsinler.

sakatlık durumu ne zaman belli olur acaba ? maçı izlerken hastaneye gitti felan dediler ama ?

Bu çocuğu eleştirenler, "18 yaşında neydim ?" diye bir sormalılar bence. Futbol açısından demiyorum tabi. Her manada. 18 yaşından bu yana katettikleri aşamayı bir hesap etsinler.

Ben geriye bile düşmüş olabilirim lakin kimse benim için aileme 12 mil Euro verip banada senelik 1 milyon Euro vermedi problem burada sanırım :D

Bi Bruma bide Sneijder'i izlerken zevk alıyorum.Burda boş beleş sallayanlar gidin havamı alırsınız kendinizi köprüden aşşağıyamı atarsınız ne yaparsanız yapın.Vallahi forum yönetiminde olsam Bruma'ya sallayanları direk banlarım.Kimse kusura bakmayacak.Yok öyle bol keseden sallamak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt