Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
:happy:
Komik olabilir ama öyle.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
:happy:
Sen biliyorsun bunları Mancini bilmiyor değil mi![]()
Ayağa kalkıp maça devam etmek istemesi iyiye işaret
Anlayamazsın. Ben yaşadım. MR la belli olur ancak.
Çapraz bağı kopan adam ayağa kalkıp bikaç dk oyun oynamış öyle mi? Lol.
var boyle seyler sporda ilk kez olmaz
Adamı saha içinde muayene edenler spor hekimleri. Kopma olsa stabizie kaybı olur dizde bu adamlar dizdeki herhangi stabilite kaybını anında fark ederler. En fazla esnemiştir Bruma'nın bağları. Yine de tehlikeli bi sakatlık, tedavisinin bilinçli yapılması lazım.
Anlarsın. Kesin tanıyı elbette MR ile koyarsın ama çapraz bağ kopmasını bir spor hekimi bir fizyoterapist rahatlıkla anlar ve oyuncunun oyuna dönmesine izin vermez.
Eğer böyle birşey olursa, bizim sağlık ekibini toptan kapının önüne koymak lazım.
The pain resulting from a torn anterior cruciate ligament varies widely. The anterior cruciate ligament itself has no pain receptors. But the movement that causes the ligament to tear often causes damage to other parts of the knee that do have pain receptors. Some people are unable to walk. Others may feel they can play through the injury.
Allah korusun ama ben baya oyuncu gördüm.Şişko Ronaldo 25-26 yaşında sakatlandı ve bidaha toparlanamadı.