#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayağa kalkıp maça devam etmek istemesi iyiye işaret

Adamı saha içinde muayene edenler spor hekimleri. Kopma olsa stabizie kaybı olur dizde bu adamlar dizdeki herhangi stabilite kaybını anında fark ederler. En fazla esnemiştir Bruma'nın bağları. Yine de tehlikeli bi sakatlık, tedavisinin bilinçli yapılması lazım.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=VP52-pA-W8Q[/media]

pozisyonu yeni izledim kotu gozukuyor sol dizine sert bi temasta yok

bu işte mancininin n suçu vr anlamadım...spor bu ne zaman ne olacağını bilemezsin...umarım önemli bişeyi yoktur ve en kısa sürede geri döner..

Carpraz baglarinin koptugunu zannetmiyorum ama bu sakatligi yasamis birisi olarak soyleyebilirim. Sakatligi yasadiktan bir gun sonra futbol maci yaptim. Cok zorlamadim ama sonucta top oynadim kostum. Olabiliyor yani...

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamı saha içinde muayene edenler spor hekimleri. Kopma olsa stabizie kaybı olur dizde bu adamlar dizdeki herhangi stabilite kaybını anında fark ederler. En fazla esnemiştir Bruma'nın bağları. Yine de tehlikeli bi sakatlık, tedavisinin bilinçli yapılması lazım.

Anlarsın. Kesin tanıyı elbette MR ile koyarsın ama çapraz bağ kopmasını bir spor hekimi bir fizyoterapist rahatlıkla anlar ve oyuncunun oyuna dönmesine izin vermez.

Benim şu an sağ diz çapraz bağlarım kopuk. Demek ki benim gittiğim doktorlarda iş yokmuş. İnşallah siz haklı çıkarsınız.

yaklaşık 15 yıldır düzenli olarak futbol izlerim.

şimdiye kadar çapraz bağları koptuğu halde, yeniden oyuna giren bir adam görmedim.

hatta çapraz bağları kopmuş adamın ayağa kalkabildiğini de görmedim.

esneme olmuştur büyük ihtimalle.

Eğer böyle birşey olursa, bizim sağlık ekibini toptan kapının önüne koymak lazım.

bazi durumlarda kopmus olsa dahi ustune basabiliyorsun

The pain resulting from a torn anterior cruciate ligament varies widely. The anterior cruciate ligament itself has no pain receptors. But the movement that causes the ligament to tear often causes damage to other parts of the knee that do have pain receptors. Some people are unable to walk. Others may feel they can play through the injury.

edit baskette boyle bir olayda olmustu rajon rondo diz baglarini yirtiyor ama 12 dkk daha oynayip maci bitirmisti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt