Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bruma icin cok iyi oldu,Mancinin gitmesi...Hata Lucescu gelsin Bruma dan daha sansli isim yok...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mancini'nin gitmesine en çok Bruma adına sevindim. Saçmasapan sistemlerin, saçmasapan yerlerinde deniyordu adamı. Neymiş defansa daha fazla katkı sağlamalıymış. Her oyuncu defansa katkı sağlayacak diye bir şey yok. Bazı oyuncuları ister stoperde oynat, defansif yönleri zayıfsa onu geliştiremez. Yani uzun lafın kısası, Lucescu gelirse işte o zaman gerçek Bruma'yı izleyeceğiz.
sadece hizli kosup defansa yardim etmeyecekse nfle gidip running back olsun
bilmem izahatim kafi mi
Ne alaka? Ronaldo, Robben, Ribery falan sanki çok mu yardım ediyor defansa?
yoo defansa yardim etmiyolar
sadece cl kupasini kaldiriyolar
bilmem izahatim kafi mi
Hayri Cund'a katılıyorum ki,Mancini'nin amacı da Bruma'ya defans yapmayıda öğretmekti.Zaten bi hazırlık maçında sağ bek oynatmıştı.
Tamam, Hayri bey. O zaman şöyle bir soru sorayım. Bruma'nın sağ bek olarak oynatılmasını nasıl değerlendiriyorsun?
Ne alaka? Ronaldo, Robben, Ribery falan sanki çok mu yardım ediyor defansa?
altin top listesine girsin bruma orta sahanin gerisine gelsin dersem iki adim atmayayim aha surdan suraya
Bu mantık yanlış işte. Altın top listesine girmiyor diye defansif mi oynaması gerekiyor?
evet orta sahanin gerisindeyken arabanin onundeki kafa sallayan derek jeter biblosu gibi olmamasi gerekiyor
Defansif oynatılınca bu düzeliyor mu yani?
1 mac oynatmis o da hazirlik maci deli misiniz aga brumanin annesiymis gibi yorumlar yapmayin
prof kariyerinde 10 maci olmayan 20 yasindaki velete mi bel baglayacagiz, her topu alip kossun, pas verecegi yerde vermesin, top kaptirip dursun sonra defans yapmali diyince de aglamaya baslayin
ronaldo falan diyon bruma oyle katki versin de isterse takim defans yaparken gecsin kulubede dinlensin. arda bile atleticoda nasil defans yapiyo. oyle basarili oluyor takimlar her onune gelen sokak topcusuna taviz vererek degil
bilmem kafi midir bu izahatim
Bruma'nin bacaklarini gördünmü? Adam nasil o bacaklarla, o fiziksel gücüyle defans yapsin? Hem ne tesadüf; o ayni hazirlik maçinda sakatlandi.
Bruma'ya git defans'i yardim et demek var ve onu wingback oynatmak var. Mancini onu 3-5-2deki wingback olarak oynatmak istedi, sonrada ne kadar saçma bir karar oldugunu belli oldu.
Bruma'nin bacaklarini gördünmü? Adam nasil o bacaklarla, o fiziksel gücüyle defans yapsin? Hem ne tesadüf; o ayni hazirlik maçinda sakatlandi.
Bruma'ya git defans'i yardim et demek var ve onu wingback oynatmak var. Mancini onu 3-5-2deki wingback olarak oynatmak istedi, sonrada ne kadar saçma bir karar oldugunu belli oldu.