#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bruma icin cok iyi oldu,Mancinin gitmesi...Hata Lucescu gelsin Bruma dan daha sansli isim yok...

Mancini'nin gitmesine en çok Bruma adına sevindim. Saçmasapan sistemlerin, saçmasapan yerlerinde deniyordu adamı. Neymiş defansa daha fazla katkı sağlamalıymış. Her oyuncu defansa katkı sağlayacak diye bir şey yok. Bazı oyuncuları ister stoperde oynat, defansif yönleri zayıfsa onu geliştiremez. Yani uzun lafın kısası, Lucescu gelirse işte o zaman gerçek Bruma'yı izleyeceğiz.

sadece hizli kosup defansa yardim etmeyecekse nfle gidip running back olsun

bilmem izahatim kafi mi

Hayri Cund'a katılıyorum ki,Mancini'nin amacı da Bruma'ya defans yapmayıda öğretmekti.Zaten bi hazırlık maçında sağ bek oynatmıştı.

luce ile harikalar yaratıcak.

Tamam, Hayri bey. O zaman şöyle bir soru sorayım. Bruma'nın sağ bek olarak oynatılmasını nasıl değerlendiriyorsun?

1 mac oynatmis o da hazirlik maci deli misiniz aga brumanin annesiymis gibi yorumlar yapmayin

prof kariyerinde 10 maci olmayan 20 yasindaki velete mi bel baglayacagiz, her topu alip kossun, pas verecegi yerde vermesin, top kaptirip dursun sonra defans yapmali diyince de aglamaya baslayin

ronaldo falan diyon bruma oyle katki versin de isterse takim defans yaparken gecsin kulubede dinlensin. arda bile atleticoda nasil defans yapiyo. oyle basarili oluyor takimlar her onune gelen sokak topcusuna taviz vererek degil

bilmem kafi midir bu izahatim

bu adamı kiralık göndermek şaçma olur evet genç yeni sakatlıktan çıktı fakat sen 10 milyon verdiğimiz adamı kiralamak için değil oynatıp yararlanmak için kullanmalıyız

1 mac oynatmis o da hazirlik maci deli misiniz aga brumanin annesiymis gibi yorumlar yapmayin

prof kariyerinde 10 maci olmayan 20 yasindaki velete mi bel baglayacagiz, her topu alip kossun, pas verecegi yerde vermesin, top kaptirip dursun sonra defans yapmali diyince de aglamaya baslayin

ronaldo falan diyon bruma oyle katki versin de isterse takim defans yaparken gecsin kulubede dinlensin. arda bile atleticoda nasil defans yapiyo. oyle basarili oluyor takimlar her onune gelen sokak topcusuna taviz vererek degil

bilmem kafi midir bu izahatim

Bruma'nin bacaklarini gördünmü? Adam nasil o bacaklarla, o fiziksel gücüyle defans yapsin? Hem ne tesadüf; o ayni hazirlik maçinda sakatlandi.

Bruma'ya git defans'i yardim et demek var ve onu wingback oynatmak var. Mancini onu 3-5-2deki wingback olarak oynatmak istedi, sonrada ne kadar saçma bir karar oldugunu belli oldu.

Bruma'nin bacaklarini gördünmü? Adam nasil o bacaklarla, o fiziksel gücüyle defans yapsin? Hem ne tesadüf; o ayni hazirlik maçinda sakatlandi.

Bruma'ya git defans'i yardim et demek var ve onu wingback oynatmak var. Mancini onu 3-5-2deki wingback olarak oynatmak istedi, sonrada ne kadar saçma bir karar oldugunu belli oldu.

Brumanın bacaklarınamı bakıyosum şükrü xd

defans oynatilma isinin cevabini vermistim lutfen tekrarlatma hele msjin ilk satirinda cvbi dururken

bacak konusu da beni ilgilendirmez bruma dusunsun bacaklarini. ama bruma defans yapmasin cunku ronaldo yapmiyor demek beni gulmeye sevk etmenin otesine gecemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt