#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence ilk 11'de yer alması gerekiyordu Yasinden daha iyi olduğunu gösterdi girdikten sonra. Abi adam topu ayağına alınca 500 kişiyi falan çalım atsın istiyor millet onuda anlamak zor. Problem Brumada değil takım mühendisliğinde

Bruma sürekli çalımı düşünüyor. Ancak 5 kişiyi çalımlayıp kaleciyle karşı karşıya kalsa bile golü atacak yada asist yapacak düzeyde değil. Amrabat hiç olmazsa gole gidebiliyor.

Yabancı kontenjanından dolayı kesik atmayı bırakıp adamı Muslera-Melo-Sneijder gibi kesilmeyecek adamların ardından 4. olarak 11 e yerleştir,3 maç ardı ardına 11 de başlasın bakalım işte o zaman Bruma şovu izleriz..

Fiyat 12m katki 0

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kesinlikle şimdi futbol ulema ları çıkacak ama daha Keita nın verdiğinkatkının ve hatta eboue nin verdiği katkının yarısını vermedi bu paranın "şuan için" adamı değil gerçekler acıdır yetenekli ama yetersiz bize olmuş adam lazım

Kusura bakmayin ama her maglubiyet ten sonra oyunculari elestirmek adina ortaya cikip futboldan anliyormus gibi yorum yapan futbol cahilleri oldugu sürece bu forum ve ülke futbolu hic gelismez.

12 milyon verdik diye ligi domine etmek zorunda diyenler olmus. Sacmaliga gel.

Sen o 12 milyonu bu Bruma ya degil, Bruma nin geleceğine yatirdin. Bunu bile anlayamayan insanlar futbolu yorumluyor, kapatin gitsin ülke futbolu.

Siz devam edin Yasin, Veysel, Olcan gibi yeteneksiz futbolculari takima toplamaya. Hani nerde kadro derinligi diye zirlayan üyeler?

Alin size Veysel ve digerleri. Basindan gereksiz transferler olacagi belliydi. Ama gel gör ki, biz yanlis isimlerin üzerine gidiyoruz.

Neyse, neyi kime anlatiyorum. Ülke futbolu ölmüs.

Saha da son derece iki rezil takim, rezil futbol.

Utanc verici.

He, simdi bir kac üye Götze gibi oyunculari örnek gösterirse sasirmayin.

Ulke futbolunun oldugunu yeni mi anladim ?

12m a adam aliyosun ama 6 +0 diye bi sacmalik var nasil oynatacaksin da gelistireceksin bu adamib?

Bu sene 5 + 3 oluyor mecburiyetten Yasin bu adami kesiyor. Takim yapilanman berbat. Brumayi almak icin Sneijder i cikariyosun.

Yabanci siniri varken gelecege yatirim yapmak sacma.

Zaten kisitli hakkin var onu da Bruma pissin diye kullanirsan ne basarili olabilirsin ne de Bruma kendini gelistirir.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

yabancı sınırlaması futbolumuzu bitiriyor gerçekten dün sahada futbol falan yoktu alt yapıdan yıldız yerli oyuncu çıkartamıyoruz bir de üstüne yabancı kısıtlaması mancini gitmekte çok iyi yaptı kadro kalitesi falan bitik

Yabancı sınırlaması daha yeni Türk futbolunu bitirmiyor. Daha yeni ve net bir şekilde Galatasaray'ı bitiriyor.

Sorun Galatasaray'ın akıllanıp genç yabancılara yatırım yapacağı dönemde bu kuralın gelmesinde.

Bunun önüne geçemiyorsan ya da buna göre kadronu kuramıyorsan da yönetim olarak başarısızsın demektir. Kusura bakmasınlar..

Bruma çok iyi bir yatırım ama bu adam sezonda 40 hadi 30 maç oynasın sürekl, gelecek sezon çok başka olur, ama sabırlı olmalıyız.

Babama söylesem evlatlık alsa türk sayılır mı acaba :( belkide adam oynasa 5-10 maç sonra kendine gelecek ligi süpürecek. Ama yabancıya şans veremiyoruz. Gidip yerlilere bol bol para ve şans veriyoruz. Rezillik yemin ediyorum. Futboldan soğuttular. Tek dileğim milli takımın başarısız olması.

Dikkat ettiyseniz bir kac defa Fenerliler hemen ikiledi Brumaya top geldiğinde.

I am the one who knocks!

Bu çocuk ilk 11 neredeyse hiç oynamadı düzenli olarak. 4-5 maç Sneijder'le beraber ilk 11 başlasın, ancak o zaman görebileceğiz iyi mi kötü mü diye. Eğer kötüyse çöpe atarız ama adam hiç düzenli oynamadı ya..

bu herifin destege gerek var beyler, dün izledim, ne soldan destek veriliyor, ne buraktan nede orta sahadan, adam cok yalniz kaliyor.

hani Anneler okullarda ögretmenlere benim çocugum çok zeki ama çalışmıyor derler ya işte budur bizim bruma beklentimiz...olmuyor bir türlü..sanırım olmayacakta

Hoca yasini oynatarak hata yaptı neyseki hatayı görüp çıkardı brumayı aldı

Bruma iyi oyuncu arkadaşlar fbde 3 kişi savundu çocuğu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt