#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün golü var.Gooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllll diye bağıralım hadi.

destegım her ne kadar kotu oynarsa oynasın devam edecek ama gecen seneden daha az kıvrak gordum calım becerısı zayıflamış..hızında pek bı kayıp yok ama kıvraklıgı baya gerilemiş kas yaptıgından mı sakatlıktan mı yoksa tekrr sakatlanırım dıye mı korkuyor bılmıyorum

Aklı varsa gider bu kadar net.

Kobay olarak kullanılıyor çocuk.Hop forvet arkası hop sol kanat hop sağ açık hop orta ofans yok olmadı forvet bazen sağ bek

Sadece Stoper ve Kaleci olmadı.Bu yaştaki cocugun gelişimi için takım oturmuş brumaya fırsat tanıyan hatalrına göz yuman takım olacak.Böyle karışık takımda ronaldo değil bu çocuk,inanılmaz potansiyelli gelişime açık bi kanat oyuncusu bruma

Aklı varsa gider bu kadar net.

Kobay olarak kullanılıyor çocuk.Hop forvet arkası hop sol kanat hop sağ açık hop orta ofans yok olmadı forvet bazen sağ bek

Sadece Stoper ve Kaleci olmadı.Bu yaştaki cocugun gelişimi için takım oturmuş brumaya fırsat tanıyan hatalrına göz yuman takım olacak.Böyle karışık takımda ronaldo değil bu çocuk,inanılmaz potansiyelli gelişime açık bi kanat oyuncusu bruma

gsnin kaotik ortamında cok pis harcanır, net

yazık günah bu cocuga

menaceri kimse yakmıs basını

takımda bekler calısmıo, ortasaha bitmis

bruma ne yapsın tek basına?

yine en fazla biseler yapmaya calısan o ama yardım eden bir insan yok

yanlış şeyler yapıyor

ben böyle şeyler beklemiyorum

ama asisti güzeldi

buraka 2 tane daha gollük pas çıkarabilirdi

Bu adamı burda tutamayız beyler , adam maç oynamadan Portekiz Milli takımına yükseldi ve şu an 20 yaşında , bugün çok çok iyiydi.

Adam sağ taraftayken tık diye pasını veriyor, ortasını açıyor. Sola geçti mi topu sağıma çekicem derken tren gelip geçiyor. İlk yarıda veremediği pas ve 2.yarıda yaptığı asist her şeyin özeti. Bunu sağa, Olcan'ı sola koyacaksın, adam gibi de santraforun varsa sağlı sollu asist manyağı yaparlar.

İyi değildi ama normal. Biraz daha takımla oynamaya alışması lazım. Pek iletişim kuramıyor ve bizim yerliler her hatasında mıy mıy yapıyor nerdeyse ama özgüvenini kaybetmeyip aynı şeyi tekrar deniyor. :asd2:

Oynadıkca daha iyi.olacak..!!! gecen sene oynasaydı bu sene patlama yı yapardı

* LG G2 Tapatalk *

bence çok ıyıydı.sag sol her turlu gıdıyor.prandellıye tşk etmemız gereklı brumayı mukemmel kullandı bu macta.asıstını de yaptı.devamı gelecek.potansıyel rıbery bu çocuk.maasını ödermeyı unutmazlar ınsallah.

İkinci forvet olarak oynamalı. Asıl potansiyelini böyle gösteriyor.

Burak her topu boş pozisyonda ayağına istiyor sen gidiceksin topa şaka gibi bruma takımı ileri taşıyan nadir adamlardan bal yapmıyor dedik ama asistle başladı lige

Millet biraz abartiyor. O kadar da iyi oynamadi; (kötü de oynamadi). Yine tercih hatalari da vardi.

Ama önemli olan hatalarin yani sira bu sefer dogru tercihlerin de var olmasi. Cok güzel bir asisti var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt