#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğu alıp eğitmek lazım sanırım. Pozisyon bilgisi sıfıra yakın. Nerde durulur, nereye hangi zamanda koşu yapılır, top ayağındayken geniş alanda ve dar alanda nasıl oynanır tek tek kafasına vurarak öğretmek lazım buna. Adamda deli yetenek ve hız var kullanamıyoruz. Tamam zemin kötü eyvallah da zemin kötü olunca beyin de mi çalışmıyor. Kimse 50 tane çalım atıp gol atmasını beklemiyor ondan. Birazcık aklını potansiyelinin %20 sini kullansa yapabilecek kapasitede. Ama oyun bilgisi çok eksik.

Yıllar önce David Beckham bir kanalda çocuklara eğitim veriyordu, topu ilk alış, top sürme vs. izlesin biraz. Beklentimiz büyük senden karaoğlan :)

Aydın Yılmaz'ın Portekiz Şubesi

Bence bizim antremanlarımızda sıkıntı var. Bruma eminim şu an başka bir kulüpte olsa kendini çok iyi geliştirmişti. Gereken önem verilmiyor mu nedir anlamadım. Bu adamla her antreman bittikten sonra en az 1 saat çalışılması lazım bireysel olarak. Başka türlü olmaz bu iş. Biz oyuncu geliştiremiyoruz malesef, potansiyeli olan mevcut potansiyeliyle kalıyor. En basit örnek Arda Turan.

Bu çocuğu alıp eğitmek lazım sanırım. Pozisyon bilgisi sıfıra yakın. Nerde durulur, nereye hangi zamanda koşu yapılır, top ayağındayken geniş alanda ve dar alanda nasıl oynanır tek tek kafasına vurarak öğretmek lazım buna. Adamda deli yetenek ve hız var kullanamıyoruz. Tamam zemin kötü eyvallah da zemin kötü olunca beyin de mi çalışmıyor. Kimse 50 tane çalım atıp gol atmasını beklemiyor ondan. Birazcık aklını potansiyelinin %20 sini kullansa yapabilecek kapasitede. Ama oyun bilgisi çok eksik.

Yıllar önce David Beckham bir kanalda çocuklara eğitim veriyordu, topu ilk alış, top sürme vs. izlesin biraz. Beklentimiz büyük senden karaoğlan :)

Yahu adam 20.5 yaşında bu yaştan sonra mı öğrenilir bunlar ?

Bu adamı oynatmassan böyle olur zaten hzılı bi adam böyle sahalarda oynayamaz ama olsun golunu attın ama olsun golunu attı iyi olacak inşallah.

Yahu adam 20.5 yaşında bu yaştan sonra mı öğrenilir bunlar ?

Bruma 1,5 yıl önce burdaydı. Bugüne kadar öğretilseydi şimdi sadece Bruma'dan bahsediyor olacaktık. Bu çocuk 23-24 yaşına kadar birçok şey öğrenecek. Yetenekli olmak yetmiyor bazen. Futbol zekası da yeteneği kadar iyi olsaydı zaten biz alamazdık bunu emin ol. Saha içinde ne yapması gerektiğini malesef bu yaştan sonra öğrenecek. Öğretemezsek elimizde patlar. Ama öğretirsek de fırtına gibi kanat oyuncusu olur söyleyeyim. Ben hala ümitliyim. Ama dediğin gibi bizde 20-21 yaş genç ama avrupada 17-18 yaşına genç diyorlar, orası ayrı bir sorun.

Maç sırasında dışarıdaydım ve net paketim yoktu. Eve gelip maç sonucuna baktığımda Bruma'nın gol attığını gördüm, çok sevindim ve bu başlığa övgülerinizi okumak için girdim ama yerden yere vurmuşsunuz çocuğu. O kadar kötü mü oynadı?

2 senedir aynı terane yeter artık tarihimizin en yüksek bedelli transferi tek maç iyi oynamadı. Oynadığı her maç kötü,zararı yararından fazla bugün 25 top aldıysa 20 top kaybı 1 asist 4 sağa sola pastır yani.
Yaşı genç diyoruz ama elin 17 yaşındaki topçularını da görüyoruz Bruma'da ne şut var ne pas var.Top süremez,çalım denemelerinin başarı oranı düşük,top sürerken ayakları birbirine dolanıyor gibi oluyor,doğru yerde durmuyor.
Şimdilik izlediğim maçlarda acı ama görüntü bu inşallah hep kötü zamanlarına denk gelmişizdir bundan sonra bir şeyler olur da bizleri utandırır.

Buraktan mı bahsediyorsun :D

Maç sırasında dışarıdaydım ve net paketim yoktu. Eve gelip maç sonucuna baktığımda Bruma'nın gol attığını gördüm, çok sevindim ve bu başlığa övgülerinizi okumak için girdim ama yerden yere vurmuşsunuz çocuğu. O kadar kötü mü oynadı?

LAkayıt hareketleri sanırım bozdu moralimizi. Tamam önemsemiyorsun rakibi de Yasin'e Shut up falan demene ne gerek var. Gayet de haklı orda. Maç içinde adam gibi pas veremiyor, çalım atamıyor, saçma sapan oynadı işte. Boş kaleye attı bi tane saolsun :) Bruma'yı seviyoruz ama beklentimiz yüksek olunca kızmamak elde değil.

Orda kesinlikle pas vermesi lazımdı.İsterse Hazırlık maçı olsun 4-0 önde olalım.Orda pası vermesi lazımdı.

He Bruma adam mıdır? Adamdır , pırıl pırıldır .Ver benim müzüğü

gün geçtikçe bruma'ya olan inancım azalıyor. geldiği günden beri gram ilerleme kaydetmedi. bunda bizim takımın etkisi yok mu var. sakatlandı, düzenli oynama fırsatı bulamadı vs vs. ama gelişememesinin tek sebebi bizden kaynaklı değil. bruma'nın da pek gelişmeye niyeti yok. adam türkiye kupasında maça çıkıyor. insan varını yoğunu ortaya koyar, kendini göstermeye çalışır ama bruma'da böyle bir hırs, şevk yok. sırf bu maça özel değil balçova maçında da aynıydı, es es maçında da gol atması haricinde hiçbir şey yapmadı, sahada gezindi. bana kalırsa devre arasında ligin alt sıralarındaki devamlı oynayabileceği bir takıma kiralamak lazım. devamlı oynayıp kendini geliştirme imkanı bulur, bizde kalırsa bu seneyi de gram ilerleme sarfetmeden bitirecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt