Kim Ronaldo demiş lan ? Bide gülücük koymuş Allahın Sadisi.
Hmm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kim Ronaldo demiş lan ? Bide gülücük koymuş Allahın Sadisi.
Aydın Yılmaz'ın Portekiz Şubesi
Bu çocuğu alıp eğitmek lazım sanırım. Pozisyon bilgisi sıfıra yakın. Nerde durulur, nereye hangi zamanda koşu yapılır, top ayağındayken geniş alanda ve dar alanda nasıl oynanır tek tek kafasına vurarak öğretmek lazım buna. Adamda deli yetenek ve hız var kullanamıyoruz. Tamam zemin kötü eyvallah da zemin kötü olunca beyin de mi çalışmıyor. Kimse 50 tane çalım atıp gol atmasını beklemiyor ondan. Birazcık aklını potansiyelinin %20 sini kullansa yapabilecek kapasitede. Ama oyun bilgisi çok eksik.
Yıllar önce David Beckham bir kanalda çocuklara eğitim veriyordu, topu ilk alış, top sürme vs. izlesin biraz. Beklentimiz büyük senden karaoğlan![]()
Yahu adam 20.5 yaşında bu yaştan sonra mı öğrenilir bunlar ?
2 senedir aynı terane yeter artık tarihimizin en yüksek bedelli transferi tek maç iyi oynamadı. Oynadığı her maç kötü,zararı yararından fazla bugün 25 top aldıysa 20 top kaybı 1 asist 4 sağa sola pastır yani.
Yaşı genç diyoruz ama elin 17 yaşındaki topçularını da görüyoruz Bruma'da ne şut var ne pas var.Top süremez,çalım denemelerinin başarı oranı düşük,top sürerken ayakları birbirine dolanıyor gibi oluyor,doğru yerde durmuyor.
Şimdilik izlediğim maçlarda acı ama görüntü bu inşallah hep kötü zamanlarına denk gelmişizdir bundan sonra bir şeyler olur da bizleri utandırır.
Maç sırasında dışarıdaydım ve net paketim yoktu. Eve gelip maç sonucuna baktığımda Bruma'nın gol attığını gördüm, çok sevindim ve bu başlığa övgülerinizi okumak için girdim ama yerden yere vurmuşsunuz çocuğu. O kadar kötü mü oynadı?
Aldığımız fiyata satabilirsek çok büyük iş yapmış oluruz.
Sarpinho isminin nesi kötüNe meraklıyız satmaya satınca napıcaz yeni sarpinholar mı bulacaz ? Ne zaman düzgün bir oyuncu gelse muhakkak bir kulp takıyoruz.
Sarpinho isminin nesi kötü![]()
![]()
Sony Xperia