#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer kiraya vermezsek çok daha geriye gider. Geldiğinde az da olsa yetenekliydi, hızlıydı ama şimdi resmen bitmiş adam. Sürekli oynayacağı bir takıma gitmeli. Bu çocuğu kazanmalıyız.

Kiralık gitmeli ve sözleşmesine en az 15 maç oynamalı maddesi eklenmeli. Hazır ve gelişmiş bir Bruma seneye daha fazla işimize yarar.

herkes fizik fizik diyorda bu adamın öyle omuz yiyip yere düştüğünü görmedim ben
emre çolak deseniz anlarım hatta selçuk bile sık sık düşüyor

eksik yönleri pas tercihleri ve son vuruşları geliştirirse bomba gibi topçu olur geliştiremezse yazık olur
ben Türkiyede geliştirebileceğinide sanmıyorum zaten

ismail köybasi ile mücadelesini göremedin herhalde o zaman dün macda.
düsmedi tamam ama bariz sekilde uctu geriye omuz mücadelesinde ve kaybeti topu.
ismail köybasida af edersin ramboda degil futbol dünyamizda.
hercul olsun da demiyoruz ama en azindan bir nani seviyesinde olsun fizik gücü olarak.
fazlasi zaten arkadaslarin burda dedigi gibi zarari olur.

body ile alakasi yok messi cok güclü sanki brumada özgüven yok

en az Keita kadar olur inşaallah..

Ekli dosyalar

• 1.webp
    1.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 95
Gelişimi için Hollanda veya Belçika ligi ekiplerinden birine kiralanabilir.O liglerde genç futbolcular iyi gelişim sağlıyor.

ismail köybasi ile mücadelesini göremedin herhalde o zaman dün macda.
düsmedi tamam ama bariz sekilde uctu geriye omuz mücadelesinde ve kaybeti topu.
ismail köybasida af edersin ramboda degil futbol dünyamizda.
hercul olsun da demiyoruz ama en azindan bir nani seviyesinde olsun fizik gücü olarak.
fazlasi zaten arkadaslarin burda dedigi gibi zarari olur.

ismaille pozisyonunu görmedim o arada başka bişeyle ilgileniyor olabilirim. ama kendinden çok çok daha iyi durumda olan(fiziki olarak) adamlarla omuz omuza yıkılmadığını gördüm.

geçen seneki bjk maçında drogbaya yaptığı asist öncesi serdar kurtuluşu yere sermesi var
yine geçen sene sakatlanmadan önce pek çok maçını hatırlıyorum yıkılmadığı
1-2 kere yıkıldı diye bu yorumları yapıyosanız dünyada yere düşmeyen futbolcu söyleyin bana

ha tamam kilo falan alması gerekiyo ama sürekli buraya gelip fiziğini geliştirsin fiziğini geliştirsin demekle de bişey olmuyo
fizik öyle 3 günde 5 günde gelişmiyo önce kilo alması gerekiyor 1 senede bile istediğiniz duruma gelmesi zor

ismaille pozisyonunu görmedim o arada başka bişeyle ilgileniyor olabilirim. ama kendinden çok çok daha iyi durumda olan(fiziki olarak) adamlarla omuz omuza yıkılmadığını gördüm.

geçen seneki bjk maçında drogbaya yaptığı asist öncesi serdar kurtuluşu yere sermesi var
yine geçen sene sakatlanmadan önce pek çok maçını hatırlıyorum yıkılmadığı
1-2 kere yıkıldı diye bu yorumları yapıyosanız dünyada yere düşmeyen futbolcu söyleyin bana

ha tamam kilo falan alması gerekiyo ama sürekli buraya gelip fiziğini geliştirsin fiziğini geliştirsin demekle de bişey olmuyo
fizik öyle 3 günde 5 günde gelişmiyo önce kilo alması gerekiyor 1 senede bile istediğiniz duruma gelmesi zor

güclenmesi gerekir... ilaki fizigi gelismesine gerek yok kilo olarak..
güclü degil. gecen sene daha güclü duruyordu ayakda bencede ama bu sene baris sekilde ikili mücadelerde cok kolay eziliyor.
o serdar kurtulsdan kaptigi top fizik gücü ile kaptigi topmuydu ?!
ayagini sokup kapti orda topu ve serdarda dengesini kaybeti orda. omuz omuza fiziki mücadele yokdu orda yanlis hatirlamiyorsam.
biraz güclenmeli yoksa öz güvende kazanamaz maclarda ve hep geriye gider. moreli bozulur futbolcunun durumu devamli ezilirse sahada.

Pas tercihleri ve oyun görüşü çok kötüydü. Gittikçe kötüleşiyor ve daha kötüsü bunu yadırgamayıp alışıyor, kabulleniyor. Sık forma şansı veremiceksen acilen kiralanmalı yoksa kaybolcak.

Bilmem nereye kiralık gidecek de, gelişecek de filan, boş işler...Sezon sonuna kadar -Olcan-Yasin de ortalarda yokken- hala ilk 11 oyuncusu olamazsa, borsa tabiriyle ''Kolu kesmek'' tir yapılması gereken, enternasyonal ismiyle ''Stop loss'' yani; zararı kabullenemeyip sermayeyi sıfırlayan birkaç kişinin durumuna şahit olmuşluğum var, Allah kimseye yaşatmasın...

Futbolcu transferi her durumda riskli bir iştir. İmrenerek izlediğimiz Porto-Shaktar gibi kulüpler bile ne fiyasko transferler yapıyorlar da biz sadece gündem oluşturan başarılı pazarlama örneklerinden haberdar olabiliyoruz. Olmayan futbol aklımız ve planlamamızla bir risk aldık, geçirdiği sakatlık-özgüven kaybıyla umulan sıçramayı yapamadı, bütünsel olarak top class seviyeye çıkabileceğine dair bir ışık vermiyor, talibi varsa 7-8 iyi fiyattır...

Bruma artik hic bir yere daha gitmiyor tamammi ?@!

okadar karamsar olmayin emre icin neler söylendi simdi yine u dönüsü yapildi.
bu genc oyunculari anlayacak hoca gerek, insAllah hamzada bunu ögrenecek.
ilk geldiginde oynadi bruma, kötümü oynadi hamzanin ilk geldigi macta ?
hayir e ozaman niye kesildi ? cünkü en genci o, sneijdere bu hareketi yapamazsin
ama genc oynucunun güvenide gider. ya arkasinda duracan hep oyantacan yada
daha fazla süre verecen yoksa oyuncunun kafasi karisiyor.

Almanya,Hollanda,Belçika başaltı ne düşme ne Cl kovalama gibi pek sıkıntı yaşamayan takımlarından birine acilinden kiralık vermeliyiz.Fizik filan biyere kadar ki orda burdan daha iyi gelişir fiziken çocuk özgüvenini kaybetmiş geldiği gün daha iyi oyuncuydu bizde daha kötüye gitti .Bunun sebebi Türk futbolu sistemi başka sebebi yok.Yukardaki liglerde olsun özgüvenini kazanır,fiziğini ve oyununu geliştirir fırtına gibi eser.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt