Onur Arslan
10 Numara!
- 4 Ağustos 2010
- 11.740
- 481
- 1.548
Gelişebileceği bir lige/takıma Kiralık verilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne body si hocam senin istediğin seviyede fizik yaptığı vakit ne sürat kalır ne yetenek
herkes fizik fizik diyorda bu adamın öyle omuz yiyip yere düştüğünü görmedim ben
emre çolak deseniz anlarım hatta selçuk bile sık sık düşüyor
eksik yönleri pas tercihleri ve son vuruşları geliştirirse bomba gibi topçu olur geliştiremezse yazık olur
ben Türkiyede geliştirebileceğinide sanmıyorum zaten
ismail köybasi ile mücadelesini göremedin herhalde o zaman dün macda.
düsmedi tamam ama bariz sekilde uctu geriye omuz mücadelesinde ve kaybeti topu.
ismail köybasida af edersin ramboda degil futbol dünyamizda.
hercul olsun da demiyoruz ama en azindan bir nani seviyesinde olsun fizik gücü olarak.
fazlasi zaten arkadaslarin burda dedigi gibi zarari olur.
ismaille pozisyonunu görmedim o arada başka bişeyle ilgileniyor olabilirim. ama kendinden çok çok daha iyi durumda olan(fiziki olarak) adamlarla omuz omuza yıkılmadığını gördüm.
geçen seneki bjk maçında drogbaya yaptığı asist öncesi serdar kurtuluşu yere sermesi var
yine geçen sene sakatlanmadan önce pek çok maçını hatırlıyorum yıkılmadığı
1-2 kere yıkıldı diye bu yorumları yapıyosanız dünyada yere düşmeyen futbolcu söyleyin bana
ha tamam kilo falan alması gerekiyo ama sürekli buraya gelip fiziğini geliştirsin fiziğini geliştirsin demekle de bişey olmuyo
fizik öyle 3 günde 5 günde gelişmiyo önce kilo alması gerekiyor 1 senede bile istediğiniz duruma gelmesi zor
Gelişimi için Hollanda veya Belçika ligi ekiplerinden birine kiralanabilir.O liglerde genç futbolcular iyi gelişim sağlıyor.
sahada 5 yabanci vardi, o yüzden umutun oyundan cikipta brumanin girmesi mümkün degildi.