#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kafasının çalışıyor olması beni daha çok sevindirdi.

Kesinlikle ama iş orda bitiyor işte, Atleticoda yaptırmazlar onları. Burda kulübün disiplinsizliğide vardı fakat oyuncunun içindede olacak. he tabi bizde bu yabancı sınırı olduğu sürece zaten türklerin değil gelişmesi yetişme ihtimali bile yok.

Yabanci sinirlamasi kalksa, Arda'nin falan esamesi okunmaz daha emin ol. Hele 24 milyona falan insanlar guler gecer.

Keita'yi eminim herkes cok seviyordu. Ama akliyla oynayanini istiyordu. Bruma'nin bugunku futbolu gelecekten esintilerse, adamimizi bulduk galiba. Felaket zevk verdi izlerken. Seri, kivrak, cesur ve akliyla oynuyor.

2 çalım ve bir şutla ucuz yırttı önümüzdeki haftalarda Bruma'ya da giydirilir..

Çok şükür artık çalım atan oyuncumuz var. Bilek hareketleri falan yapınca bi garip oldum bünye alışkın değil tabi Keitadan beri. Kumaşını resmen belli etti. Maç eksiğine başlatmasınlar malum kişilerden daha az süre almasına rağmen daha iyi ve diriydi. Özellikle Sneijderle izlemek lazım. Yazık çocuk Umutla verkaça girmeye çalıştı

heyecanliydi belli ki..oyuna girer girmez tempo getirdi..tek eksigi top kontrolu gibi..

18 yaşında? ilk defa formasını giydiği bir takımda böyle oynuyorsa? helede kendi taraftarının önünde.. Gerisini siz düşünün..

Seni yaradana kurban aslanım.

Bu adamı takımın tümüyle idmana çıkarmamak lazım. Diğerlerine benzeyecek diye korkmuyor değilim valla. Özel program uygulanmalı bu çocuğa.

Biran önce vucudunu geliştirmeli.Bayram hoca ile konuştum salona bekliyor

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Ca-xzn0o1jo[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt