#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
20 dk lik oyununu gordukten sonra ardayi alsak bu kadar sevinmezdim diyorum. Tek kelimeyle muhtesem ve cok buyuk bir yildiz olacak.

daha ilk maci, 2 ay duzgun idman yapmamis, 18 yasinda ve bu oyun.

hizli, ayagina hakim, sutu var bunlar soyleniyordu zaten.

ama akilli, oyun zekasi ust duzey, ve cok kendine guvenli.

gstv deki ilk goruntulerinde terimle sohbetini izlerken cok kendinden emin durdugunu farketmis ve sevinmistim.

kacan 2 puan umrumda degil valla.bundan sonrasi cok daha zevkli ve guzel olacak bizim icin.

real macinda kesin ilk 11 baslamali, yorulursa cikar problem degil.

costum valla costum

Allah seni nazarlardan korusun cocuk.

u 19 şampiyonlar liginde de birhan ve oğulcan kendini gösterirse müthiş olacak...oğulcan 17 ,birhan 16 yaşında daha ama olsun.yedekte dursunlar.

Daha ilk maçında hepimizi heyecanlandırdı. Ama hemen gaza gelmeyelim.

Henüz 19 yaşına bile girmedi. Performansında dalgalanmalar olacaktır. Sabır göstermek gerek.

o degilde hoca madem bu adam oynuyor birak oynasin bastan nedir böyle yeni gelen adamlari sonradan oyna

alam filan.

katiyen yaninda abuk subuk adamlar olmasina ragmen oynadigi top ile iyi transfer olacaginin sinyalini verdi. suphesiz sneijder ve selcuk ile daha da iyi oynayacaktir. solla gaipten cektigi sut da muhimdi. biraz daha ebat kazansa daha iyi olur.

Madrid,Barcelona gibi kulüpler özel programlarla oyuncunun gücüne güç katıyor.Şu haliyle fiziği gelişirse Ronaldo olmaması için hiç bir sebep yok.

Heyecanını kontrol edip, temposuna ,doğru zamanda doğru yerde olma, doğru pası atma becerisini katmak zorunda. Yoksa aldığımızdan fazlasına satamayız. Parlamak için eksiklerinin farkında olup doğru yönlendirilerek iyi traine edilmeli.

Belki 10 senedir ilk defa maç kaçırdım.Oda Bruma'nın oynadığı maça denk geldi.Nasıl oynadı çok merak ediyorum.

Sınır kalktığı takdirde katiyetle Arda Turan'ı almamamız gerekir.

Kanat oyuncusu olarak ondan önce nice kaliteli oyuncular alınır. Hele ki 24 m € gibi rakamlara

beni çok heyecanlandırdı bruma..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt