Muzaffer Özcan
Sarı Üye
- 2 Mart 2011
- 447
- 0
- 978
kerim freile takas yapalim 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Herifte hayvan gibi fizik hayvan gibi top suruyor calim atiyor ne bilim kanatta ne varsa bu herifte var anasini satayimbu gece 19 yaşında bir jordan ibe seyrettik... biz sanki bazı şeyleri fazla abartıyoruz...
https://www.youtube.com/watch?v=aChOnzjSdmgSu durumda Kerim Frei>Bruma
Kerim Frei buyuk takimlara calim deniyorken bizim Bruma anadolu takimina calim atmaya korkuyor.
su an eski halinden eser yok.
Gelecek olan yönetim şu çocuğu kazanmak istiyorsa 1 sene unutup kiraya vermesi gerekir.
Aynı sakatlığı walcott'ta yaşadı yeni yeni toparlanıyor.
Sabretmemiz gerekir.
brumayı 17 saniyede özetleyen video olmuş. son vuruş fail.
Su durumda Kerim Frei>Bruma
Kerim Frei buyuk takimlara calim deniyorken bizim Bruma anadolu takimina calim atmaya korkuyor.
Ne sabrı? Takır takır oynamalı. Para verdik yeaaa. Çok yeteneksiz yeaa.
yilin postu :ka19:Yahu çapraz bağ kopmasını kolay bişey zannediyorlar ona ayar oluyorum. 2 dikiş atılsa 1 ay yatan bir ırksın sen. Adam 4 ay yürüyemedi yahu.
Falcao denilen adamın kariyeri bitecek neredeyse.
Brezilyalı ronaldo 3 defa aynı yerden sakatlanmadı mı.
Futbolcular için en büyük kabus bu. Tekrarlama korkusu adamı futboldan soğutur. Sabretmeli gerekiyorsa portekiz 2.ligi belçika 2.ligi gibi yerlere göndereceksin yumuşak futbol oynayan yerler. Futbolcu önce bir benliğini kazansın.
Herif sahaya çıkıyor 2 çalım atıyor 3.yü yapacak artırıyor vitesi sağ taraftan freni patlamış kamyon geliyor hızla küt yerde. Nasıl özgüven kazanacak bu çocuk.
18 yaşına kadar aldığı eğitimin yarısını verebildiğimizi düşünen var mı.
Kar yağınca yağacağını bilerek önlem almayan bir kulüp burası. Futbolcu yetiştirecekmişiz peh.
Yahu çapraz bağ kopmasını kolay bişey zannediyorlar ona ayar oluyorum. 2 dikiş atılsa 1 ay yatan bir ırksın sen. Adam 4 ay yürüyemedi yahu.
Futbolcular için en büyük kabus bu. Tekrarlama korkusu adamı futboldan soğutur. Sabretmeli gerekiyorsa portekiz 2.ligi belçika 2.ligi gibi yerlere göndereceksin yumuşak futbol oynayan yerler. Futbolcu önce bir benliğini kazansın.
Herif sahaya çıkıyor 2 çalım atıyor 3.yü yapacak artırıyor vitesi sağ taraftan freni patlamış kamyon geliyor hızla küt yerde. Nasıl özgüven kazanacak bu çocuk.
Kar yağınca yağacağını bilerek önlem almayan bir kulüp burası. Futbolcu yetiştirecekmişiz peh.
Bruma sakatlanmadan oncede aman aman bir performans vermiyordu kiYahu çapraz bağ kopmasını kolay bişey zannediyorlar ona ayar oluyorum. 2 dikiş atılsa 1 ay yatan bir ırksın sen. Adam 4 ay yürüyemedi yahu.
Bruma sakatlanmadan oncede aman aman bir performans vermiyordu ki
Sutlari berbatti hala berbat
Paslari berbatti hala berbat
Sadece calimi deniyordu simdi onu da denemiyor.
Bugun Liverpoolun 19luk kanat oyuncusunu gorduk
Ne topcular var 17 yasinda muthis katki saglayan. Brumanin takima zerre katkisi yok. Hala sabret. Geleli 2 yil oldu tek iyi oynadigi mac yok anca sabret.
Ayrica Brumanin 18 yasina kadar aldigi egitim falan yok. Resmen altyapi egitimi almamis cocuk. Pas verecegi yerde vermez sut cekecegi yerde cekmez calima gidecegi yerde geride Tarika pas verir. Topu alinca ne yapacagini bilmedigi icin eveler durur topu ayaginda.
Inanilmaz bir hayal kirikligina ugratti Bruma beni ama artik yeter para ediyorsa satilmali etmiyorsa oynayacagi bir kulube kiralik yollanmali ama buda ispanya 2.ligimi olur Hollanda da dusmemeye oynayan takim mi olur bilinmez.