- 22 Kasım 2008
- 14.449
- 882
- 1.908
Belli zamanlarda etkili oldu yalnız pas ve ortalar çok vasat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Havadan gelen hic topu laps diye indirdigini gormedim ben yerden gelen topu umut bulut da kontrol ediyor.Bruma geldiginde son tercihlerinde, her genc oyuncu gibi sikintilari vardi. Ancak top kontrolü ve kisa pas konusunda sikintilar yoktu. Bruma zaman zaman cok iyi paslar da atiyor, ancak cogu zaman hata yapma kaygisi ile hareket ettigi icin, sacmalayabiliyor. Yani cogu sikintilari, gelip, gececek olaylar. Iyi isler yapacak daha, sabir edin.
Havadan gelen hic topu laps diye indirdigini gormedim ben yerden gelen topu umut bulut da kontrol ediyor.
cingıl bels
1 önceki mesajımda yazdım zaten ben umutluyum diye bekliyoruz bakalımBunlar hep heyecan ve icindeki baski hissi. Bu cocuk yeri geldiginde, en zor toplari indirmesine yetecek top hakimiyeti ve atletizim dahi mevcut. Bu adam Portekiz futbolunun en iyi yetenegi diye bosuna gecmiyordu. Bu cocuk Porto´ya gitse, bir sene icinde en az 20 ye satarlar.
Bruma ve Yasin'i zorlayacak oyuncumuz yok diyebiliriz kadromuzda.
A7 artik 27 yasina geldi ama rotasyon oyuncusu bile olamadi.
Olcan desen sezon bitti bitecek hala göbekli göbekli dolasiyor ortalikta, adam bile gecemiyor.
Emre Colak yilda 5 mac oynayan ve asil mevkisi kanat olmayan bir adam, iyi oynadigi zaman gercekten faydali oluyor ama adam eksiltemiyor.
Kanat olarak faydalanabilecegimiz Sinan Gümüs'ü ise 18'e dahi almiyor Sinyor.
2 sene hollanda ligine yolla herhangi bir takima ilk 4 den. On numara kanat olmassa gel yuzume tukur!