#20 Armindo Bruma (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belli zamanlarda etkili oldu yalnız pas ve ortalar çok vasat

Bruma geldiginde son tercihlerinde, her genc oyuncu gibi sikintilari vardi. Ancak top kontrolü ve kisa pas konusunda sikintilar yoktu. Bruma zaman zaman cok iyi paslar da atiyor, ancak cogu zaman hata yapma kaygisi ile hareket ettigi icin, sacmalayabiliyor. Yani cogu sikintilari, gelip, gececek olaylar. Iyi isler yapacak daha, sabir edin.

Bruma geldiginde son tercihlerinde, her genc oyuncu gibi sikintilari vardi. Ancak top kontrolü ve kisa pas konusunda sikintilar yoktu. Bruma zaman zaman cok iyi paslar da atiyor, ancak cogu zaman hata yapma kaygisi ile hareket ettigi icin, sacmalayabiliyor. Yani cogu sikintilari, gelip, gececek olaylar. Iyi isler yapacak daha, sabir edin.
Havadan gelen hic topu laps diye indirdigini gormedim ben yerden gelen topu umut bulut da kontrol ediyor.

cingıl bels

sadece piskolojik desteğe ihtiyacı var

Havadan gelen hic topu laps diye indirdigini gormedim ben yerden gelen topu umut bulut da kontrol ediyor.
cingıl bels

Bunlar hep heyecan ve icindeki baski hissi. Bu cocuk yeri geldiginde, en zor toplari indirmesine yetecek top hakimiyeti ve atletizim dahi mevcut. Bu adam Portekiz futbolunun en iyi yetenegi diye bosuna gecmiyordu. Bu cocuk Porto´ya gitse, bir sene icinde en az 20 ye satarlar. Galatasaray bu cocuk ile ilgili yanlis tercih yaparsa, büyük hata eder, ve iki sene sonra agzimiz acip bakariz. Ben bu cocuktan Para bile kazanmak istemiyorum. Bu cocuk bir patlayinca, herkezin agzi acik kalacak, diye düsünüyorum. Umarim yanlimam, ama eminim.

Bunlar hep heyecan ve icindeki baski hissi. Bu cocuk yeri geldiginde, en zor toplari indirmesine yetecek top hakimiyeti ve atletizim dahi mevcut. Bu adam Portekiz futbolunun en iyi yetenegi diye bosuna gecmiyordu. Bu cocuk Porto´ya gitse, bir sene icinde en az 20 ye satarlar.
1 önceki mesajımda yazdım zaten ben umutluyum diye bekliyoruz bakalım

Bruma ve Yasin'i zorlayacak oyuncumuz yok diyebiliriz kadromuzda.

A7 artik 27 yasina geldi ama rotasyon oyuncusu bile olamadi.

Olcan desen sezon bitti bitecek hala göbekli göbekli dolasiyor ortalikta, adam bile gecemiyor.

Emre Colak yilda 5 mac oynayan ve asil mevkisi kanat olmayan bir adam, iyi oynadigi zaman gercekten faydali oluyor ama adam eksiltemiyor.

Kanat olarak faydalanabilecegimiz Sinan Gümüs'ü ise 18'e dahi almiyor Sinyor.

Bruma ve Yasin'i zorlayacak oyuncumuz yok diyebiliriz kadromuzda.

A7 artik 27 yasina geldi ama rotasyon oyuncusu bile olamadi.

Olcan desen sezon bitti bitecek hala göbekli göbekli dolasiyor ortalikta, adam bile gecemiyor.

Emre Colak yilda 5 mac oynayan ve asil mevkisi kanat olmayan bir adam, iyi oynadigi zaman gercekten faydali oluyor ama adam eksiltemiyor.

Kanat olarak faydalanabilecegimiz Sinan Gümüs'ü ise 18'e dahi almiyor Sinyor.

emre kanatlarda oynayinca adam eksiltemiyor, ancak merkezde bunu cok rahat yapiyor. Sinan Gümüs´i hic düsünmemesi, cok büüyk bir hata.

leziz bir performans,ins devamini getirir

ilk macini hatirladim bugün kü performansi ile

tarator döneminde ilk macinda ucuyordu,o günleri göstert bize bruma

Birazcık kıpırdar gibi olunca methiyeler, methiyeler...Maçın ilk yarısını seyredemedim bugün, ikinci yarıda da bir numarasını göremedim, alıştığımız titrek hallerdeydi yine. Şu anki görüntüsü, potansiyelinin % 30 u olsa bile, yine de yanlış bir yatırım olduğu anlamına gelir, yağlı bir müşteri çıkarsa gönderilmesinden yanayım...

Delik büyük, yama küçük; kadro yapısı hiç iç açıcı değil; sınırlı kaynakların çok verimli kullanılması gerekiyor...

Bugün Yasin'den bile daha iyi oynadi. Devam böyle, yüzgarin çocugu BRUMAAA

yine şaşırtmadı bizi...bu adamdan bi cacık olmaz belki 2 3 kere daha yazdım bu konuya ve hep aynı şeyler...yine yazıyorum.. Bu adamdan bir cacık olmaz.

2 sene hollanda ligine yolla herhangi bir takima ilk 4 den. On numara kanat olmassa gel yuzume tukur!

bi rahat birakin farkina varamiyorsaniz bu cocuk ve yasin oyandimi farkla kazaniyoruz hala lagaluga.
futbol cahileri, elimizdeki en degerli oyuncu futbol bilgisi fakirlerin sayesinda bunuda kayipedecegiz.

Son düzenleme:
oynadikca ve kendine güveni geldikce burdada gelisir yeterki oynasin.
sanki hollanda ligi bizimkinden cok iyi durumda, tamam egitim sart ve orda
egitirler ama bu cocuk zaten iyi oynuyor ve sportingde yeterince egitim gördü.
asil sorun kalenin önüne gelince kacirdigi zaman 40 bin kisinin homurdanmasi.
önce bunu bi hal emtek lazim.

Tamam sol ayağın iyi değil ama sağ ayak dışıyla pas vermeyi öğrensen iyi olur bazen pası takım arkadaşının gerisine atıyor ayak içi ile müsaitken. Vücuduna da daha iyi kullanmasını öğrenmeli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt